Tuesday, September 15, 2009

Laser Sailing At Jeff Martin´s Best

Täna klubisse tulles ei olnud kahtlustki, kas me, laserid veele lähme või mitte. Kõigil peale Finni, Laseri ja 470 oli edasilüke, sest tuul oli liiga tugev. Mina seevastu ei vaadanud lipumasti poolegi, sest teadsin, et meie raja peakohtunik on Laserliidu president Jeff Martin, kelle arust 19m/s on hea purjetuul.

Tegin seda, mida eile siin teile lubasin. SÕITSIN PAREMINI!:D

Tunne oli kordades parem kui eile, starti jõudsin samuti varem ja kõik oli seetõttu ka parem, sain teha oma plaanid ja nendest ka enamvähem kinni pidada. Täna oli juba parem võistlemistunne ning see väljendus ka minu tulemustes. Esimene sõit olin üleval märgis 7, kuid seal oli mul ka suhteliselt võimetepiir ees, selles suhtes, et ei jaksand nende ees otsa vendadega päris ikka veel sammu pidada ja pidin paar kohta loovutama. Täna oli meil O2, mis tähendas, et oli 2 ringi, 1 asemel. Sõidu pikkuseks venis siis 1h10min, mis ei olnud pagidega kuni 19m/s puhuvas tuules sugugi hea. Finisheerisin siiski omaarust väga tubli 14ndana.

Teine sõit oli jõuvarude koha pealt suhteliselt sarnane seis, mis eile. Väga keeruline oli. Esimese krüssu esimene pool siiski leidsin endas jõudu, et jõuda üles mingi 17 vms. Sinna ma umbes püsima jäingi, paar kohta andsin veel ära, sest jõudu lihtsalt ei olnud. Finishis 20.

Kokku paiknen praegu 39ndal kohal, mis on sellise füüsilise seisuga nagu praegu, arvestades tuuli, väga hea.

Homme loodan, et on vähe vaiksem ja üritan pürgida edasi ette poole..

Kõike paremat,
Karla

No comments: