Wednesday, September 23, 2009

New Rankings

Hei!

Eile õhtul tulid välja ISAF-i uued ränkingud, mille põhjal asetun ma täpselt 100ndal kohal.
Tõsi, et visuaalselt see number näib selline, mis tekitab küsimuse: mis profisportlane sa oled? Kuid tegelikult on selle numbri taga veidi rohkem kui pinnapealselt näha.
Nimelt, selles tabelis tippu jõudmiseks on vajalik teha kaasa vähemalt 7 kõrge reitinguga välisregatti, MM, EM, MK etapid ning jõuda neil kõigil ka väga heale positsioonile. Mina seevastu võtsin EM-il osa hoopis Juunioride võistlusest, mis tähendas, et punkte ma üldse iseendale ei toonud.
Samuti näitab, et ma olen tublisti arenenud see, et MM-ilt sain ma siiski 700 ränkingu punkti, kokku on mul NÜÜD neid 2200, mis tähendab, et ligi 1/3 oma kogusummast sain selle aasta MM-ilt. See näitab veel kord, kui tubli tulemuse ma seal siiski välja sõitsin. Samuti tegin ma suhteliselt tubli hüppe, eelnevalt olles alles 141-l astmepulgal.

Vooremaa tõusis samuti, asudes nüüd 82l kohal, saades MM-ilt vaid 370 punkti, mis siiski oli piisav, et tema 93s positsioon veidi kõrgema vastu vahetada.

Usun, et see hooaeg on kulgenud väga viisakalt, arenguhüpe paremuse suunas võib-olla pole kõigi jaoks olnud nii selgete tumedate piiridega, kuid ise märkan seda küll, mis annab enesekindlust ning motivatsiooni aina juurde. Arvan, et olen tipule üpris lähedal, tuleb vaid järjekindlat läbimõeldud tööd teha.

Endiselt juhib edetabelit OM-i võitja, MM-i võitja ja EM-i võitja, Paul Goodison!

Tasa ja targu tähtede poole,
Karla
Mina MM-i rägastikus

No comments: