Wednesday, September 16, 2009

Tormipühad

Täna me sõita ei saanud, vaatamata minu optimistlikkusele. Tulin klubisse, vaatasin, et no väga väga väga hull ei ole, et ju onu Jeff meid ikka merele kupatab, panin riidesse, täna juba pikad Zhikid, et oleks parem kallutada ja olin valmis minema.

Siis aga kõndisin Goodisonist mööda, kes ütles: "Its a bit too windy to be changed already, don´t you think?"

Nii läkski, Paul oli jälle targem kui mina. Möödus veel üks 10 minutit ning tõmmatigi üles AP, eesti keeli porgant, edasilüke. Seda kõikidele klassidele. Tuul ülatus pagidega 21 m/s, keskmine püsis 16 m/s juures. Päris hea, kas pole?

Meie ootamine oli piinarikas, sest istuda polnud tihti mitte kusagil. Sellegipoolest, tegin ära paar oma koolitükki ning seejärel kella 2st saadeti RS:X-id merele, mis tõi kaasa veidi vastukaja ning kõikvõimalikku muudsugust kaja. Kõik muutus elavamaks.

Läks veel veidi mööda, tõmmati alla ka meie lipud, kuid see mind eriti ei liigutanud. Mul oli kindel arvamus, et kõiki, kellel on 4 sõitu peetud merele ei saadeta ning minnakse hoopis üritama klassidega, kes pole sõita saanud. Siia sadam territooriumile loomulikult, kuid seegi on u. sama suur kui Tallinna laht:D.

Nii juhtuski!
Meile tõmmati üles päeva lõpetav lipp ning merele saadeti kõigi suureks üllatuseks, väljaarvatud minu, 49er-id! Ei teagi, mis sellest sai, sest meil olid juba selleks ajaks uued plaanid.

Päev viis meid edasi Inglise ühe kuulsama ja nende endi mõistes uhkema vaatamisväärsuse juurde. Umbes 1.5h autosõidu kaugusel ootas meid 5000 aasta vanune Stonehenge, mis oli küll huvitav ja elevust tekitav, kuid vaid selletõttu, et tegemist on nii vana ehitisega. Mingit ohhoo momenti ma küll ei tundnud. Pilte tegin sellegipoolest hulgaga ja eks võib-olla kodus panen kokkuvõttena neid siiagi.

Homme ootab meil ilmselt vaiksem ilm, kuigi windguru professionaalid, kes lubasid tänaseks 17 knotsi, (oli 37), lubavad homseks 18 knotsi, seega ei ole õrna aimugi, mis juhtuma hakkab:D.
Igatahes olen ma järjekordselt Gold Fleet-is, vaatamata oma haigusele ning sobimatule füüsilisele konditsioonile tormiga sõitmiseks. Kõik on kõige paremas korras, on aeg nühkida end pingereas kõrgematele positsioonidele!

Puhkepäev kulus jalgadele ära küll!
Karla

No comments: