Thursday, September 17, 2009

Purjetamine

Hei!

Täna oli meil kullas esimene sõitude päev, saime täitsa ehtsalt purjetada. Tuul oli viimaste päevade vaikseim ning viimane sõit oli kohe täitsa mõnus, vahepeal sai lihtsalt poorti pealgi istuda.

Esimene sõit startisin Goodisoni pealt, sõitsin esimese poole krüssust väga hästi, kuid lõpus väsisin ning jõudsin üles mingi 25. Bakstaagiga üllatuslikult tõusin 5 kohta, mis näitab, et olen seda siin endal paremaks saanud kenasti!:) Taganttuules seevastu sõitsin valelt poolt alla ning kaotasin loetud minutitega 20 kohta. All olin mingi 40 vms. Krüssus olin üpris hoolimatu, tiksusin kuidagi lihtsalt ning see maksis ka valusalt kätte. Olin üleval tagant 3s, kuid seejärel leidsin end. Viimase ringi ja poolega suutsin end sõita 38ndale kohale, mis tekitas minus positiivseid emotsioone.

Teine sõit tegin võimatult halva stardi. Üritasin Karpakikat, kuid olin 5st üritajast viimane. Saingi viimasena minema, kuid pautida sain kohe. See aga ei olnud just kõige päästvam operatsioon kokkuvõttes, sest olgugi, et ma olin plaaninud minna paremale, siis ei löönud lõppkokkuvõttes meretuul läbi, nii, nagu ma ootasin seda tegevat. See tähendas mulle üleval pikalt maas 45ndat kohta. Ei olnud kaotanud lootust ning andsin endast kõik, õigustatult. Finishis olin peale keeruliste oludega võisteldud sõitu 30. Väga hea!

Olen tänasega rahul, sest suutsin 2 korda end sügavalt tagumikust välja sõita. Samuti olen rahul, sest tundsin rõõmu merel viibimisest, mis ongi kõige tähtsam. Lained olid nii suured, et nende peal glisseerimine ajas näo kõrvadeni ning pani mind isegi karjuma: Wiiiiiii!!!:D

Kõike paremat,
Karla

No comments: