Tuesday, January 26, 2010

Ajuragin

Nonii...

Teine võistluspäev õhtus.

Vee peal olin 7h15min.

Algas päev hästi. Esimene sõit tegin palju lubava esimese krüssu, ülemise märgi võtsin oma vana hea koha peal - 4s. Seejärel läksin nagu ikka äksi täis, kuid mitte nii nagu tavaliselt. Tavaliselt lähen ma närvi, et ma nii ees olen. See kord tahtsin ma esimeseks saada. Seetõttu käitusin vähe liiga nurgeliselt ja rutakalt. Sealt edasi läks asi pehmelt öeldes lappama. Kaotasin taganttuulega paar 2-3 kohta ja sealt edasi läks asi hullemaks. Grupp püüdis mu kinni ja sinna ma jäingi. Tegelikult tegin veidi veel praaki, kuid sellest kirjutan juba oma treeningpäevikus. Finisheerisin masendava 27ndana.

Teine sõit tegin suurepärase stardi, kuid pea oli veidi laiali otsas endiselt. Tegin keskpärase sõidu ilma suurte vigadeta, kuid vigu loomulikult oli küllaga endiselt. Finishis 24.

Viimane sõit oli huvitav. Midagi, mis teeb minust minu. Vähemalt nii arvab Stina. Et hästi sõitma hakata, pean end selleks kõigepealt sügavale tagumikku kaevama. Igatahes, stardis sain pumpamise eest karistada, pidin sooritama karistusringid. See tähendas, et startisin u. 20sek hiljem kui kõik ülejäänud. Oli suhteliselt lootusetu olukord. Sõitsin lõpuks oma enda sõitu, ei jälginud liialt palju teisi. Üles märki jõudsingi juba 30ndana, sealt edasi tegin veel head tööd, finishisse saabusin 18ndana. Siiani parim sõit kõige võimatuma algusega.

Kokku olen hetkel 43, ilusti kuldfliidis, kuid see ei ole nagu eriline saavutus, vähemalt minu peas mitte. Tunnen, et olen võimeline mehetegudeks, kuid kogu aeg jääb kusagilt midagi natukene puudu.

Homme uuesti,
Karla

2 comments:

Unknown said...

Mina kuulsin eile Su uudist näiteks Vikerraadiost:)
Hoia siis pea külm ja tee, mida Sa kõige paremini oskad!

vigri said...

No missa sibeled ja närvad seal ees, kaifi parem purjetamist ennast mitte ära mõtle kohtade peale, tead ju küll :)