Friday, January 14, 2011

Bones!

Tänase päeva teema!

Hei!

Täna kui ma õhtul koju tulles peeglisse vaatasin, siis tuli meelde küll... Ahjaa, see on ju see maa, kus tuleb sunblocki kasutada!

Kuna täna oli alles teine päev, kuid mul on sellest igapäevasest otsast lõpuni kirjeldusest juba praegu siiber, siis räägin lihtsalt täna, mis toimus ja mis väärib rääkimist.

Põhimõtteliselt on nii, et täna saime purjetada! Rohkem nagu ei olegi võimalik ühelt jaanuarikuu päevalt tahta! Nimelt, pakkisime lahti konteineri, mis loomulikult mõnusa hilinemisega Miami Rowing Clubi jõudis. Kõik asjad olid õnneks korras, konteiner oli terve, asjad seal sees samuti. Seejärel sõitsimegi mõnusas kuni 8m/s taganttuules US Sailing Centre-sse. Mõnus oli!

Samuti käisime täna ka juba ratast uhamas. Olgugi, et endiselt on sisseelamise, aklimatiseerumise päev, siis oleme alustanud suhteliselt sportlikult juba.

Rohkem me täna teha ei jõudnud, tundeid oli aga sellegipoolest igat sorti. USA on ikka minu maa. Midagi pole teha. Ärge saage valesti aru. Ma pole siin selleks, et lihtsalt elu nautida. Rahvast sosistamas on kuulda ikka, et mida te seal kaugel kallis Miamis käite, miks te hispaanias ei treeni? Minu ainuke tekkiv küsimus on, et aga miks Hispaanlased siis siin on? Aga, tagasi selle lõigu pointi juurde: Kuna elame sel aastal täitsa melu keskel, siis on rõdule minnes konstantne mõnus USA toidu lõhn. Nii hea! Samuti on iga õhtu telekas NBA. Nii mõnus! Olgu, et ma seda eriti vaadata ei jõua ning isegi kui jõuan, siis väga süveneda ei viitsi, siis muusika mu kõrvadele on see sellegi poolest.

Mõningaid fun-fakte veel: vesi on meil 21 kraadi. Viskasin täna kaua oodatult telefoniga lutsu. Leidsin nimelt Rowing Clubist maast Blackberry, mis kahjuks aga ei töödanud. Kasutasin juhust!

Homme olen võib-olla jutukam, sest ei vaju äkki silm kinni!
Karla

No comments: