Wednesday, January 26, 2011

Diamonds In The Rough!

Pealkiri kirjeldab päris hästi mu tänast päeva.

Nimelt algas kogu värk kaldal ootamisega, sest tuul oli ebaühtlane, oodata oli mingisugust tuule pööramist ning tugevat pagi. Kogu see eelmainitu ära olnud, saime lõpuks merele siirduda ning hilinemisega ka sõite alustada.

Täna oli ääretult keeruline ilm. Tuul keerutas nii nagu jumal juhatas ning sellest kõigest mingi puzzle kokku panna oli vägagi raskendatud tegevus. Seda maininud, olen ma endaga väga rahul, et suutsin end esimeses sõidus üles märki sõita 9ndaks. Sellega aga kahjuks sõit ei piirdunud. Vaatamata väga targale krüssule suutsin täna end kohati kuidagi kergelt lolli olukorda panna. Oli väga eredaid hetki, kuid tumedamad hetked olid siiani kolmest päevast kõige raskemad eksimused. Taktikalised vead jms on asjad, mida ma enam läbi lasta ei sooviks. Minu kahjuks täna neid aga ülimalt rasketes oludes kogunes ning vastuseks esimesest sõidust langevas joones 19. koht.

Teine sõit suutsin end sarnaselt eelnevatele päevadele koguda ning tehtud vead likvideerida. Sel korral enam ei vääratanud ning finishisse jõudsin 7ndana.

Kokkuvõttes tõusin nende sõitude kohtadega 1 koha võrra, 18ndaks. Homsest sõidame juba ülkitihedas kuldlaevastikus, kus kõik on uus ning tõusmise, kuid ka langemise võimalused on vägagi head. Loodetavasti suudan kogu puzzle lõpuks ka esimeseks sõiduks kokku saada, olgu neid tükke palju tahes.

Tasa ja targu tähtede poole!
Karla

1 comment:

Merit said...

Eriti äge oli sinust (ja ka teistest) Postimehest lugeda :D
Eduuu!