Sunday, January 30, 2011

Echo!


Järelkaja siis...

Paar päevakest on nüüd võistlusest möödas. Olen seedinud seda regatti igat pidi ning pean tunnistama, et emotsioonid on endiselt väga kahetised. Vaikselt võib-olla, et hakkab see 13nda koha õnnestumise faktor üles kaaluma seda Medal Race-st välja jäämist, kuid oi kui keeruline seda kõike seal merel eile kõrvalt jälgida oli!

Üldjoontes on seis nüüd aga selline, et asetsen MK kokkuvõttes hetkel 23ndal kohal, mis pole mu arvates sugugi halb. Kui mu ühe hooaja eesmärgi välja ära tuua juba varakult, milleks oli MK etappidel stabiilsuse saavutamine, siis loodan, et nendele punktidele tuleb lisa ning suudan end selles pingereas ehk ette poolegi veel rabeleda?! Plaanis on ju mõõtu võtta pea kõigil järgnevatel etappidel. Link MK punktiseisule: http://www.sailing.org/worldcup/standings/laser-men-full.php

Muidu on seis selline, et tunnen end kogu selles karussellis nagu kala vees ning ootan juba huviga järgmist regatti. Olen ühe enam ka teiste sõitjate seas oma mees ning mööda paadiplatsi kõndimine on aina mõnusam, sest tunnen end koduselt. Kuuldavasti olevat pärast viimast päeva istunud maha Nick Thompson, Paul Goodison, tema treener ning Alex, kes meiega elas ning temalt olla uuritud, et kuidas see nii saab olla, et ma krüssusid nii veatult sõidan. Päris uudne tunne mu jaoks, et olümpiavõitjad nii uurivad mu kohta.


Selliselt lingilt saab tegelikult veel ka jälgida näiteks viimase päeva teist sõitu. Minu GPS küll kahjuks juksis ning mind nimeliselt kirjas pole, kuid vihjeks võin öelda, et juhtisin ülemises märgis ning startisin paremalt poolt. Olen väike täpp, kes soovib, saab uurida!

Puhkan veel homme hoolega, seejärel hakkan aga treenima, et Palmaks oleks esinevad vead ning kõik väiksemadki nõrkused ajalugu ning saaksin enda potensiaali ehk võimsamalt demostreerida. Ootan treeninguid pikisilmi, tulemus andis indu ning soov sealt edasi areneda on kirjeldamatu!
Stina oli ka meil täna supertubli, osales Miami poolmaratonil! Mina sain ka kaasaelaja rollis olla ning vahelduseks on see küll täitsa huvitav kogemus, kuid tunnen end ise mõõtu võttes veidi kodusemalt! :D
Toanaabrid!


Olge mõnusad,
Karla

No comments: