Tuesday, January 25, 2011

Päev number kaks!

Hei!

Nagu pealkiri reedab, on teine võistluspäev õhtus.

Tänaste tulemuste ja eilse minu jutu sisu ei ühti mitte üks raas. Tean seda ise ka.
See aga tegelikult ei tähenda, et oleksin langenud musta masendusse ja ei saaks enam üldse toimuvast aru.

Fakt, et tegu on hooaja vägagi algusfaasiga, on ju kõigile teada. Minu jalgadele samuti. Purjetamine on aga nii võrd palju spetsiifiline ala, et tihedas konkurentsis nagu seda Laser klass pakub, loeb iga pisem detail ning minu mitteharjunud jalad on üks koht, mille kallal võiksin natukene viriseda.

Minu sõit ja tulemused ei lähe tegelikult eriti hästi kokku. Ise ma vähemalt arvan nii. Olukord rajal oli aga minu jaoks suhteliselt uudne. Tavaliselt olen pigem kiire, mõtlen seda tugevas tuules ning vastu tuult seilates, täna seevastu olin enda kohta suhteliselt aeglane ning teadsin, et pean selle mõistusega korvama. Seda ma ka suhteliselt edukalt tegin. Teises sõidus vähemalt.

Esimeses sõidus läksin liialt riski peale välja ning lõikasin kõrgeid kohti taga ajades näppu. Sattusin valel ajal valesse kohta ning sealt ma enam oma nutikusega välja ei rabelenud, vastutasuks 25. koht.

Teine sõit olin veidi konservatiivsem, üritasin hoida positsiooni, mis lubaks mul võidelda selgelt hea koha eest, kuid ei nõuaks mõttetut riski, et kas käsi kullas või teate küll mis mullas. See taktika oli ootuspäraselt hea ning leidsin end pärast esimest ringi taas viiendalt kohalt. Minu õnnetuseks oli tuul nii palju stabiliseerunud, et mingeid selgelt eristatavaid erinevusi tuule tugevuses ning suunas ei täheldanud, võitis kiirus. Minul tuli sellest aga selgelt puudu ning pidin, nii kahju kui see ka pole, loovutama 4 kohta, finisheerides 9ndana.

Kokku leian end 19ndalt positsioonilt. Tuleb tööd teha, mis muud. Ega polegi asi nii hull, eks need jalad harju ka üha enam ning probleemi ju tegelikult polegi, lihtsalt aega võtab, nagu minuga ikka! Loodan, et suudan teile seal kodus närvikõdi pakkuda ning ootate sõitude tulemusi pikisilmi.

Annan endast homme jälle parima, nii nagu alati, seniks tsau, lasen end veidi mudida, venitan ning langen unne!

Karla

No comments: