Monday, January 3, 2011

Garmin

Hei!

Esiteks, HEAD UUT AASTAT teile kõigile!

Loodan, et kõik teie soovid täituvad sellel tegude rohkel 2011 aastal. Minul isiklikult seisab ees väga pikk hooaeg, mis kulmineerub MM-iga, kus on võimalik täita OM-i normi. Otse loomulikult on see ka mu eesmärgiks ja suurimaks sihiks. Hea enesetunde sellele vastu minekuks võiks anda näiteks kahe eelneva aasta MM-id, kus olin vastavalt 20s ja 17s riik, mis tähendab, et OM-i normi sisse mahtuva 36 riigi sisse tulek peaks õnnestumise korral olema vägagi reaalne.

Teiseks on nüüd nii, et minul on Miami laagrini jäänud napid 8 päeva. Pean tõdema, et põlen juba tuhinast. Tahaks nüüd kohe minna! Usun, et selleks laagriks ei ole muud sõna kui EPIC! Just nii suur oli eelneval aastal selle kurikuulsa sooja maa laagri kasutegur ning usun, et tänavu, veidi arenenumana ning võib-olla, et veidi küpsemana suudan endast seal veelgi enam anda ning kasutegurit ka selle pealt enam maksimaliseerida. Et teha teile kerge sissejuhatus sellest, mis meid seal ees ootab, siis:

Meil on sel aastal New and Improved seltskond. Lisaks eelmise aasta olijatele Annele, Laurile, minule ja Mehule on meil pundis sel aastal ka minu hea inglise sõber, valitsev juunioride MM-i pronks, Alex. Mitte ei usu, vaid olen enam kui veendunud, et sellest on mulle super kasu ning meil saab seal ülimalt töökas, kuid samas mõnus olema! Muutusena võib veel välja tuua selle, et esmakordselt minu 3 aasta Miami laagri kogemuse juures oleme vahetanud öömaja. Seda vaid sellisel halval põhjusel, et kuninglikku Cocostyle apartmentsi meid enam ei suudetud ära mahutada. See tähendab, et oleme liikunud umbes täpselt 50m edasi klubi poole, mis tähendab, et kõik on veel lähemal ning nüüd on juba sõna otseses mõttes maja all restorane jalaga segada! Ei hakka sellest kõigest siin enam pikemalt patrama, teen pilte ja panen teil igal juhul ila tilkuma kui sinna jõuan!

Nüüd aga selle juurde, miks üldse siia uut postitust kribama tulin: Minu suureks õnneks on mul au esitleda üht uut järjekordset õla alla panijat. Nagu pealkirjast juba aru võite saada, on selleks Garmin GPS firma, kes oli nii lahke ja andis mulle kasutada supertõhusa GPS-iga spordikella, mis tähendab, et minu treeningjärgne analüüs nii merel kui maal saab veel tõhusamaks ning võib-olla, et ka huvitavamaks. Võib juhtuda, et kunagi tulevikus saan nt. Miamist või kust iganes maailma otsast teile teha mõne screenshoti sellest, kuidas ma purjetanud olen, sest selle kella abil on võimalik kogu oma läbitud maržruut üle kanda google mapsi ning ma arvan, et see võib olla päris huvitav vaatepilt! Minu poolt igal juhul sügav kummardus Garminile, sest Polari vahetus just selle kella vastu on mul mõtteis liikunud juba pikalt, kuid asi pole minu konservatiivsuse juures kunagi nii kaugele arenenud.

Nautige seda talve, mis meil on ning vaadake, et te endale liiga ei tee, st. et suusatage mõistlikult ja tehke seda rahulikel pulsisagedustel! Mida rohkem ma tööinimestega räägin, kes seda oma lõbuks teevad, seda rohkem jõuab mulle kohale, et need sagedused, mil üldise rahva süda Veerpalut imiteerides töötab, on päris katastroofiliselt kõrged! Samuti, kasutage MP3 mängijaid ja kuulake treeningu ajal muusikat. See aitab treeningu palju lõbusamalt läbi viia ning võib-olla, et ka kogu protsessi veel enam nautida. Kui siin juba tippide jagamiseks läks, siis annan tegelikult ühe, vaata, et kõige tähtsama veel: joo umbes iga 15-20 minuti tagant ning sul ei teki erilist väsimust treeningu vältel. Minu garantii! JA ÄRA UNUSTA JOOKI AUTOSSE/KOJU!

Olge ikka mõnusad ja sportlikud ning lugege mu tegemistest ikka ja jälle!
Karla

No comments: