Thursday, January 20, 2011

Juuro



Pildil näete, et meie oleme põhimõtteliselt ainukesed, kes nii nõrga ilmaga end aegsasti välja ajanud on.


Tegelikult päris nii lilleline see elu meil siiski polnud. Ootasime algatuseks tuult ikka mingi 45min, kuid seejärel võtsime end kokku ning seadsime suuna merele. Pean tunnistama, et saime jumala suurepärase treeninguga maha olgugi, et ma väga optimistlikult häälestatud polnud, kaldalt vaadatuna. Ilm oli selline iseenesest selline, et Mehu ei pea enam võistluste ajal päästevesti selga panema. Seda sellel põhjusel, et täna kandis ta ainult seda ning päiksekreemi ta loomulikult ei kasutanud. See aga tähendas kokkuvõttes seda, et nüüd on tal kogu aeg päästevest seljas, väga korralik!

Kaldale tulles vahetasin paar sõna oma USA konkurendi Clay Johnsoniga, kes küsis, et ta olevat kuulnud, et meil on nüüd euro. Et kuidas mulle see ka meeldib? Mina omakorda mõtlesin, et mis minust, kas teie olete sellega seal üldsegi ära harjunud? Mina ei jõudnud sellega kuhugi harjuda ning hakkan sellega tegelema siis kui koju tulen. Päris naljakas igatahes, et isegi siin selliste asjadega kursis ollakse, poleks nagu uskunud.

Meretreeningute koha pealt oli see enne võistlust põhimõtteliselt viimane. Täna sain veel kord kinnitust, et olen õigel teel ja kõik märgid näitavad sinna suunas, et olen võimeline päris tublideks tegudeks. Asi on selles, kuidas see kogu energia, mis mu seest kiirgab ka kuidagi ära maandada ning heasse sõitu investeerida. Tundsin ka paari psühholoogilist ebameeldivust merel, millega saan vabadel päevadel treeningpäeviku taga tegeleda ja probleemid, või tegelikult polegi asi probleemis, pigem meelestatuses, kõrvaldada.

Tundsin kuidagi, et ma olen küll väga kiire ning manöövrid on juba suhteliselt heal järjel, kuid polnud kuidagi enda kohta piisavalt terav ja agressiivne. Headeks startideks MK-tasemel pean seda kindlasti võistluse ajaks muutma ning oma õige mina jällegi üles leidma.

Homme on siis nagu juba ütlesin, vaba päev, mis tähendab, et teen füüsilist ning seejärel vaatan, mida endaga peale hakkan.

Nautige lumehunnikuid,
Karla

No comments: