Monday, June 6, 2011

Sünnipäev



Palju õnne sünnipäevaks mulle veel korra.
Ütlen kohe ära, et ei olnud maailma kõige magusam sünnipäev. No nüüd läks tegelikult väga vale sõnade kasutus, sest magus oli ta küll. Kõige meeldivam see-eest ei olnud. Ausalt! Päev algas pilviselt ja põhjatuule haisuga, mis tähendas ökast ilma ja külma ka veel. Tuule ebastabiilsus ja fakt, et teda oli rajal vaid 1-2 knotsi tähendas aga ootamist, ja mitte vähe! Ootasime kaldal kuni kella 14.15ni. St. ajani, mil ma oma parimates mõtetes juba pidin kaldal olema ja nautima seda extra special päeva. Extra special sellepärast, et Stina ütleb, et mis päev siis veel eriline on kui mitte enda sündimise päev. Üritan siis talle meele järgi olla ning vähemalt ühte tähtsat päeva täiega võtta. (Valisin endale sobiva! ha!)

Ausalt öeldes olin ma lõpuks siiski väga õnnelik ja sõidutahet täis kui merele lasti. Tuult tundus olevat ja ka päike tuli vaikselt vaikselt välja. Asi võttis ilmet ja pärast merel veel u. 2h-st ootamist võiski tugevas hoovuses sõit alata. Kirjeldaksin seda sõnadega lõbus. Start oli tänu ühele tublile poolakale, kes mulle suurepärase risti ette pööramise kingi tegi, selline, et startimise Eurovisioonil ei oleks mind isegi Eesti eelvooru lastud. Õnneks leidsin kiiresti vaba tuule ning suutsin oma plaani realiseerida. Sõitsin terve sõidu kusagil 15nda koha ümber kuniks viimane krüss hakkas asi nihu vedama. Tuul pööras paremale olukorras, kus ma olin selgelt kõige vasakpoolsem. Kohti ma sellega reaalselt ei kaotanud, kuid punt jõudis bakstaagiks ohtlikult lähedale ning kahjuks olin sunnitud suisa 6 matsi endast mainitud otsal mööda laskma. Lõpuks suutsin kuidagi finisheerida 24nda kohaga.

Tegu pole millegi erilisega, kuid fakt, et mul oli sünnipäev ning väga super sõitu ma sel päeval kunagi näidanud pole, olen ma enam-vähem rahulik. Samuti see, et olin kuu kodus üksinda treeninud, samas olles täna suhteliselt terav oli endalegi meeldiv üllatus. Ütleme nii, et sõitsin targemini kui koht ütleb. Olen endaga võrreldes tavalise 24nda kohaga rohkem rahul.

Homme jälle,
Karla

1 comment:

oliver said...

Väikese hilinemisega sulle homseks ka sünnipäevaõnne rajale kaasa!