Sunday, January 25, 2009

5-4-1-Start!

Hei!

Täna oli meil registreerimise, mõõtmise päev. Läksin kümneks klubisse, et saada asjadega varakult ühele poole, sest ülesandmine pidavat hakkama 10. Nii see kahjuks ei olnud. Race-Office tegi mulle selgeks, et nad on selle operatsiooni alguse lükanud üheteistkümne peale. Sellest polnud isegi suurt midagi, sest mõõtmise, kui sellise sain siiski tehtud. Ütlen sellise tooniga, sest purjele pandi lihtsalt tempel, pilku tõstmata. Measurement Formi peal olid kõik: Mast, Hull, Sail, Foils. Pärast purje tembeldamist küsisin, et mis neist saab ning vastus oli minule "Dont worry about it!" Mõtlesin, et olgu siis nii ning läksin omi asju ajama.

Kell 11.15 algas tõesti lõpuks registreerimine, hilinemisega, nagu ikka. Järjekord oli selleks ajaks juba suureks kasvanud, sest kõik, kes olid tänase Miami Maratoni tõttu, mis meie klubist möödus autoga ummikus, ega pääsenud meie pesale ligi, olid samuti juba kohale jõudnud. Lõpuks saime ka selle tehtud. Seejärel tegin kerge kontrolltreeningu, vaadates kõik asjad, mis veel nokitsemist vajavad üle. Tegin stardiharjutusi ning harjutusasin tagurdamist jne. Olin veel kokku 1h. Tuul oli väga vaikne, 1.5-2.5m/s, veidi paremalt võrreldes kahe eelneva päevaga. See-eest oli palju soojem.

Edasi tegin kõik oma nokitsemist vajavad asjad korda, panin kleepsud paadile, pesin jne. Tulin koju, lugesin Sailing Instructionit ning varsti läksingi avamisele. See ei olnud mitte midagi erilist. Täiesti mõttetu, võiks isegi vist nii öelda. Kalkuni liha oli hea, ainuke pluss! Ajati täiesti mõttetut juttu, isegi USA kohta.

Nüüdseks olen tagasi kodus, veedan õhtut võiks juba öelda, et traditsiooniliselt - vaatan NBA-d. Tegelikult ma teen midagi asjalikku ka. Lugesin veel reeglite muudatused igaks juhuks kordamise mõttes läbi ning vaatasin juba veidi asju kokku. Homme siiski 8.15 Rule 42-e miiting.

Homme läheb lahti, hoidke pöialt ja säilitage seda lund, sest ma tahan saunast lumme minna!
Peace out!
Karla