Thursday, January 13, 2011

1 Down, 39!!! To Go!

Kõik koos hommikusöögil!

Hei!!

Nagu pealkiri ütleb, oleme ühe päevaga täies mahus maha saanud. Pikk on ta küll olnud, kuid kiiresti on lennanud sellegipoolest.

Päev algas autorendi klaarimisega. Kuna sellega oli eile probleeme ning meile ei istu mõttetud ajurakkude raiskamised, siis viisime selle täna üldse tagasi, nõudsime refundi ning selle ka saime. Võtsime auto nüüd samast kohast, kust eelmisel aastal. Maksime kokkuvõttes vähem (rohkem ikka kui kodusolime plaaninud), kuid saime sellegipoolest üldse nii, et selle asemel, et peamiseks sõitjaks oleksmääratud meie ainuke 25+ meeskonna liige, Rein ning lisasõitjana Lauri, saime hoopis nii, et põhisõitja mina ning lisa Lauri. Super!

Edasi seadsimeend sisse.Sõime kooris hommikust tänava peal, tegime veidi shopingut, näitasime uutele (Alex) mida süüa (Cheesecake factory juustukook), käisime toidukas ning jõudsime otsapidi koju tagasi. Õhtuks!
Sportlase toidukapi tavaline sisu, mõni pakk Cereali!

Sportlase riiul otse õpikust!


Sellega meie päev ei lõppenud. Tegime Anne ja Alexiga kerge sörgi, et lihased mingisuguses konditsiooniski hoida. Mõnus oli. Õhtune temperatuur oli küll juba jaheda võitu, päeval oli lõpuks päris soe, lühikesed püksid ja t-särk. Hommik seevastu algas väga nukra 7 kraadiga.
Selline see talv siin Miamis on.Ülehomseks lubab kuni +26.


Pärast jooksu ristisime poistega oma jacuzi ära. Vee olime päevaga nii kuumaks kütnud, et pärast oli keha üleni punane, õhetas. Aga mõnus oli! Tunnen siiani, kuidas lihased surisevad ning peale venitust on need tõenäoliselt juba päris spordi tegija moodi.

Kuna ostsime kõik 15$-ga sama telefoni ja kaardi, siis on vaja kuidagi neid eristada. Selline on minu oma!?


Üldiselt on tuju laes, oleme tagasi Mekas!
Homme jälle,
Karla

3 comments:

lauri said...

varastan sult ühe pildi:P

Stina said...

Kohe näha, et Alex on inglismaalt. Kõik on sisse pakitud, joped seljas, mütsid peas, tema on südamerahuga pusa eest lahti:D

Unknown said...

Hmh..ja pugitegi ainult hommikusöögihelbeid v? Ma naiivitar mõtlesin ikka, et eesti mehed kasvavad pudru peal suureks ja tugevaks!