Sunday, February 19, 2012

Adios, Mexico!

(Facebookis on parema kvaliteediga video)

Hola!

Minu aeg Mehhikos hakkab ümber saama. Täna (tegelikkuses juba eile) oli viimane päev vee peal, pärast mida võtsin vaevaks sellest laagrist ka ühe video kokku klopsida. See tegevus võttis hoopis kauem aega kui ma olin arvanud, samas oli tegevus mõnus, mis tähendab, et nüüd ongi kell pool 4 läbi ja mina pole veel magama jõundud.

Pole viga, järgnevad päevad on nii ehk naa sellest kahenädalasest treeningtsüklist taastumiseks, misjärel ootab mind ees Floridas, Clearwateris peetav grade 1 regatt, USA Midwinters East.

Mehhiko laager oli ausalt öeldes ütlemata meeldiv. Usun, et tegu oli ääretult produktiivse kahe nädalaga, sest nii mina kui minu ümber viibinud inimesed olid motiveeritud end täiendama ja utsitama selleks, et arengukõver oleks võimalikult vingelt üles poole. See, et meile selle aja jooksul 3x päevas ülitervislikku toitu kuhjaga ette kanti tegi asja ainult paremaks.

Kirjutan ehk Mehhikost veel, kuid praegu ootan, et video end ära laadiks ja siis saan lõpuks unele.

Olge tublid,
Karla

No comments: