Monday, February 13, 2012


Go Pro screenshot

Hei!

Tänane päev oli esmaspäev nagu Mehhikos laagris oleva purjetaja jaoks iga teine. Algas surfiga, seejärel purjetamine, millele otsa jõusaal.

Kõik kõlab ülihästi, seda enam, et surfiennustus näitas 5 palli süsteemis viit tärni murdvate lainete osas. Tuleb välja, et lainete ennustajad on umbes sama täpsed mehed kui Eesti teada-tuntud ilmaennustajad. Päris üks kuni mitu meetrit sekundis ei öelda, kuid umbes midagi sarnast. Igal juhul lainest polnud haisugi, ühtegi liugu mina ei saanud. Jamps!

Edasine päev läks veidi sujuvamalt. Saime isegi keskmine+ tuult, kuid kahjuks vaikis ka see lõpuks maha ning pööras maa peale tagasi, mis tähendas, et taganttuult nii pikalt kui lootnud olime, sõita ei saanud. Sellegipoolest, ligi 4h merel oli väga hea. Õhtused videoanalüüsid annavad asjale kindlasti hoopis suurema kasuteguri kui niisama omaette mõtisklemine.

Jõusaalis on endiselt marupalav, kuid lihastele tundub see hea olevat.

Loodan väga, et ilmaennustus sarnaneb siin Eesti omale, sest olgugi, et täna ja eile oleme isegi päikest näinud, siis väga nukra nädalavahetuse pikenduseks lubab ka nüüd suhteliselt nädala lõpuni päris kehva ilma. Loodan, et ilm püsib, saame tuult ja mõnusaid treeninguid.

Homme läheb koju USA OM-i esindaja Rob Crane, mis tähendab, et nelja magamistoaga majja jääme Mehuga kahekesi. Kõik ülejäänud on juba praeguseks kõrvalmajja kolinud. Ei tea, kas me haiseme või milles asi on? Haha...

Järgmise korrani,
Carlos

1 comment:

J said...

Carlos Ramon