Tuesday, February 14, 2012

Mõnus päev!


Screenshot tänasest videost. Võtan parasjagu lainet, ei sõida risti rooliga vabal ajal :D

Täna oli igal juhul maruhea päev. Hommikul sparrisin veidi tennist. Sellele järgnes mõnus meretrenn keskmises ja lõpupoole tugevamas tuules. Tunnen end hetkel keskmistes oludes kindlamalt ja paremini kui siia laagrisse tulles. Paar asja, millele ma tähelepanu olen üritanud pöörata, hakkavad vaikselt välja tulema ja tunnen, et järgmine nädalalõpp Floridas, Clearwateris sõidetav regatt võiks idee poolest olla täpselt hea checkpoint, et need asjad ka võistlusolukordades toimima panna. Kõik võib ju suurepärane tunduda, aga eks tõelist palet näeb alles siis.

Tugevamates oludes tundsin end kindlalt, olin kiire. Eriti meeldib mulle siinses laagris vahelduseks videoanalüüs, sest olgu ma ükskõik kui väle, siis kaamerasilm viilimist ei moonuta. Kui teistega võrreldes tunnen end võib-olla, et hästi, siis telepildist näen igal pool arenguruumi. Pean tunnistama, et täna pingutasin suhteliselt sprintidega, vahepeal lasin niisama liugu. Siia pandud pildil olen siiski mõnusalt töös, kes tahab seda asendit vähe pikemalt kui minut, paar proovida, võtku minuga ühendust.

Täna jõmmipäev polnud, seega tegime poistega korralikult kossu. Väga mõnus oli mängida ja pärast sõna otseses mõttes väänasin oma särgist higi nii välja nagu too oleks äsja vette kukkunud. Päris sürr! Kuna surfi "swelli" meil hetkel siin pole, siis see on hetkel tagaplaanil, homme hommikul on plaanis uuesti kossu mängida, kuid eks näis, mis nägu poisid on. Inimeste füüsilised vormid on erinevad ja sellest tulenevalt väsimustasemed ja aktiivsusastmed samuti.

I'm Out,
Carlos

No comments: