Wednesday, February 8, 2012

Veel parem

Meie sadam

Hei!

Alles eile mõtlesin, et paremat laagrit on suhteliselt keeruline korraldada. Täna aga läks asi veel paremaks. Seda päris mitmel põhjusel:

Päev algas nagu ikka surfamisega ja seda nagu ikka - vara! Positiivne oli see, et meil olid suuremat sorti lained, mis siiski olid ka minule sõidetavad. Meil on siin täiskuu, mis tähendab suuremaid laineid ja suuremat tõusu-mõõna. Kuna USA OM-i mees Rob kukkus endale siili jalga, siis sain tema veidi väiksemat ja kiiremat lauda proovida, mis oli suurepärane. Tundsin asjast veel rohkem rõõmu kui muidu. Samuti polnud tema laual nii palju liiva vaha külge kleepunud, viimast oli üldse suhtelist vähe, mis tähendas, et mu kõhul oli ka suhteliselt puhkepäev. Kuna me alguses rentisime Mehuga kahepeale ühe laua, siis täna sai see aeg otsa. Otsustasime, et ei viitsi üksteise järgi oodata ning võtsime ühe juurde. Täpselt sellise nagu Robil oli. See tähendab, et järgnevad päev on vähemalt potensiaalselt veel paremadki.

Edasi kulges päev veel paremas joones. Merel tervitas meid esmakordselt tõsisemat sorti tuul, kusagil 10m/s-ni välja pagidega. Päris karm kui läbi võib selline treening tiheda ja motiveeritud pundiga võtta! Sain endale veidi mõtteainet, kuid üldplaanis olin endiselt kiire, sõitude kokkuvõttes vist võitsin jälle, ei tea, pole oluline. Kasutasin üle pika aja täna GoProd ka. Loodetavasti tuleb siin ilusaid purjetamisilmasid veel ja veel, et saan palju materjali, mida kokku klopsida ja üks ilus video teha.

Pean tunnistama, et pärast purjetamist olin suhteliselt õhtal omadega. Esmakordselt tundsin meie laagri pärast purjetamist snäki vajadust. Tankisin ennast lisaks kolmele söögikorrale korralikult täis, mis andis mulle energiat, et endale ette seatud päevaplaan lõpuni viia.

Läksime jõusaali, kus lõdvestasin spinneri peal jalgu ja seejärel tegin mõnusa seljatrenni. Väga kõvasti ei rabelenud, sest jõuvarud olid otsakorral, kuid olen õnnelik, et siiski läksin. Pärast saime suhteliselt ühe parimatest õhtusöökidest, mida pikka aega söönud olen. Mingi kohalik vinge tuuna, mis oli tõesti hästi tehtud. Viis keele alla! See pani päevale punkti, nüüd olen kodus ja vaikselt lasen päeva õhtusse.

Karla

No comments: