Wednesday, April 3, 2013

Calificación terminado

... ehk siis, et kvalifikatsioon sai läbi. 

Tänane algas veidi teises tempos kui eelnevad päevad. Tuult oli hommikul umbes sama palju kui Balti jaama tunneli kerjustel rahakotis raha. Ootasime paar tundi ja merebriisi tekkides peksti meid merele nagu kord ja kohus. 

Teadsin, et ees ootab üks huvitav päev ja, et pean selle ilusti üle elama, et oma senini hästi sõidetud päevad raisku ei läheks. Esimeses sõidus sain vasakult suurepärase stardi ja purjetasin enda arust väga targalt. Tegin suht kohe-kohe grupile peale ja kontrollisin toimuvat. Minu õnnetuseks võitis rajal vasakult nii kõvasti, et kõik, kes minu tagant läbi veel kaugemale vasakule kütsin leidsin end üleval märgis minu eest. Märgis 10. Alla olin suutnud 8ndaks tõusta ja teine krüss ma enam teist korda sama reha otsa ei astunud. Vajutasin koos juhtgrupiga vasakusse nurka, üleval viies, finišis viies. Win!

Teine sõit komistasin stardis piltlikult öeldes äärekivi taha ja kukkusin kõik hambad välja. See tähendab, et start läks suhteliselt sinna päiksevaesesse kohta. Mul ei jäänd muud võimalust kui vabat tuult parempoolseks minnes otsida, mis tähendas üles märki kuskil 25nda poose ümber varianti. Allatuulega tõusin 18ndaks, teine vastutuule ots paugutasin jällegi suhteliselt ühe hurraaga vasakusse nurka ise käsi kokku hõõrudes (tegelt ei ole aega käsi kokku hõõruda, kes veel ei tea) kui keegi ära pautis ja paremale õnne otsima läks. Üles jõudsin teist korda juba 12ndana, viimases allatuules sain veel ühe koha võitu ja prantsusepäraselt "Fin"-is oli minu kohaks 11. 

Kui tagantjärgi jube tarka mängida, siis kui üldse viriseda tahta, siis virisemise koht on esimeses sõidus. Oleks ju võind grupi kontrollimata jätta ja otse vasakule lammutada, aga ma pole väga kindel, et see purjespordis väga jätkusuutlik plaan on. Loomulikult vahete vahel töötab, aga teine kord võib see palju valusamalt kätte maksta. Teises sõidus võtsin saasta stardi järel vaikses tuules sõidust maksimumi välja. Veel nämmutada, siis esimese päeva uperkuutide asemel teisena finišeerides oleks mu koht ehk finaali minnes paari võrra etem, kuid usun, et minu praegune 9. koht on väga viisakas, et finaalidele vastu minna.

Homme põhimõtteliselt uus võistlus, sest jah, kaasa tuleb nüüd vaid 9. koht, kuid isegi see võib põhimõtteliselt veel mahaviskesõiduks osutuda. Kaasa saan muidugi kolme päeva jagu enesekindlust, et kuulun pundi ladvikusse ja mitte keskele. Bring It On! Finaalid!

Carlos

2 comments:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Nora Owen said...

Are you having a very low FICO score, and are desperate for a perfect and urgent fix? I confidently recommend CYBER CREDIT GURU. They cleared all negatives, late payments and collections from my credit report and boosted my FICO score from 505 to 800 excellent score, across all three bureaus within four days. CYBER CREDIT GURU does a very neat and perfect job without leaving any form of trace behind. You can give them a trial today and I bet you will never regret it. Contact: CYBERCREDITGURU (AT) GMAIL DOT COM or phone/text: +1 (650) 239 7249