Monday, April 22, 2013

Day 1 of Captivity

Hei!

Esimene päev klassikast, Hyeresi regatist on nüüdseks seljataga. Miks ütlen klassika, sest tuul oli täpselt selline nagu kõik minu senised Hyeres-i kogemused. Kirjutan siia viksile lugejale kohe ära, et minu kohad olid mingi 41, 27 ja 42, kokku olen vist mingi 93? 113st paadist, Woah!

Kõik Hyeresi armastajad andke mulle andeks, aga kui hommikul klubisse minnes veel täielikku vaikust nägin, siis teadsin, et täna tuleb huvitav päev. Meil laser klassis on kirjade järgi reegel, et kui tuul puhub alla 2,5m/s, siis sõite ei tehta. Reinu tuulemõõtja näitas terve päeva jooksul ühe mõõtmiskorra jooksul rohkem kui 2,5m/s.

Kui tuult veidi veel edasi kiruda, siis võin teile tuua paar meeldivat näidet tuule ja võistluskomitee koostöö kohta. Ühes sõidus õnnestus mul isegi 15 seas olla, kuid siis läks tuul 20 kraadi vasakule. Märk pandi ringi, mõtlesin, et selge, vasakule läinud tuulega tuleb rajal end ka vasakule positsioneerida. Kõik nagu toimis, tuul läks 10 kraadi veel vasakule ja "on paper" oleks pidand kõvasti võidus olema. Mingil põhjusel juhtus aga nii, et võitsid hoopis need, kes olid sõitnud paremalt, piltlikult öeldes ümber terve raja, kaarega. Mina langesin 27ndaks. See oli siis mu see tänane "hea" sõit.

Viimases tänases sõidus, mitte minu grupi, vaid kollase grupi sõidus juhtus selline seik, et tuul pööras esimese krüssu lõpus 60 kraadi (mul on siin regatil kompass paadi peal, seega mõõtsin ja see 60 kraadi on fakt, mitte taevast võetud), aga sõitu ei katkestatud. Lasti trollibussiga finišisse sõita ja siis tuli ka meil nui pooleks see kolmas sõit ära teha, sest noh, neil ju tehti! Nii me siis viimasesse sõitu läksimegi. Esimesel katsel, mis õnneks oli üldine valestart juhtus nt. nii, et liinil oli kõva vasaku eelis, seadsin siis suuna vasaku liiniotsa suunas, sinna jõudes (mis võttis aega u. 3min, sest tuult pmst ei olnud) pööras aga tuul 20 kraadi paremale ja nüüd oli täielik parema eelis. Teises üldises vales tegi tuul risti vastupidi. Huvitav! Põhimõtteliselt oligi viimane sõit stardis kinni. Kes sai hea stardi, see oli ees. Mina seevastu sain stardis kollase lipu ja pidin u. 100m eelviimasest maas alustama, jeei! Sõit oli tehtud, minu oma vähemalt...

Ma ei tea, võibolla ma peaksin kurvastama ja kõvasti närveldama, et kuidas nii kehvasti sõita on võimalik ja ma tean, et ütlejaid, kes arvavad, et mul "on see Hyeres peas kinni" on rohkem kui mõni, siis kes mind vähegi tunneb, siis teab, et ma üritan alati anda endast parima, üks kõik mida teen. Siin lihtsalt kipub mingil põhjusel minema nii, et üks kõik, kus MINA rajal ei paikne, siis sinna tuul ei jõua, pöörab kahjuks ja igast muud huvitavat. Väga ei põe, homme on jälle päev ja suure tõenäosusega tuleb pärast sedagi veel päevi. Kui häid, seda näitab tulevik..

Peace out,
Karla

1 comment:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.