Friday, April 26, 2013

Fakstaak

Hei!

Minu jaoks sai tänasega Hyeresi regatt läbi. Olgugi, et võistlus läks väga rabedal ja ohtralt üle kivide ja kändude, siis tuleb tõdeda, et nii hästi, 27nda kohaga, pole ma siin kunagi veel esinenud. Rahuloluks aga põhjust just väga palju pole.

Tahtsin tõesti hästi sõita, endale tõestada, et aitab nüüd küll sellest jamast, et siin lootusetult võimatu tuul on ja ma sellega hakkama ei kipu saama. Esimene sõit ei olnud aga siiski asi heaks loodud. Sain küll hea stardi, kuid vaikselt vaikselt hakkas stardis veel 5m/s puhunud tuul kustuma ja trikke tegema. Üleval olin tagant viies, finišisse rabelesin 30ndaks. Tegelikult oli huvitav sõit ja mulle meeldis, kuidagi asjalik siiski, mitte täielik sobla-jobla, olgugi, et tuul oli vahepeal selgelt alla 2,5m/s.

Teine sõit sain vasakult maruhea stardi. Tuul oli selleks hetkeks tagasi 5m/s+ küündinud, umbes 7m/s isegi kohati. Suutsin endale regati lõpetuseks tõestada, et hea stardi korral olen võimeline ükskõik kellega jõudu katsuma. Ajasin jalad pakuks ja üles märki jõudsin 3-4. Sellele järgnes pikk ja ääretult lolli nurga all bakstaak, milles tundsin end umbes sama mugavalt kui Paris Hilton telgis magades. See oli tõesti õudne, nii lootusetut "leg"-i, sõidu osa pole mul ammu olnud. Langesin vist kusagile 11-14. Edasi läks elu veidi rahulikumas taktis kuni teise korrani üleval märgis, kus sattusin jällegi ääretult lolli olukorda, mistõttu sai 4-5 matsi ühe korraga mööda. Nii ma finišisse tiksusingi, 19ndana, mõeldes, et kuhu need 15 kohta küll kadusid?

Kokku tähendas see 27ndat kohta. Samuti tõmbas see alla joone selle aasta MK-hooajale, mis siinse regatiga lõppeb. Kuna tugevamad peavad veel hommegi jõuvahekordi nihutama, siis päris kindlalt ei saa ma veel midagi öelda, aga MK üldkokkuvõttes peaksin ma asetsema halvimal juhul 14ndaks, mis on kaugelt minu elu parim tulemus olgugi, et kaks viimast regatti ei ole just nii õnnestunud nagu tahtnuks.

Praegu olen väsinud ja midagi erilist enam kokku kribada ei taha, homme seame suuna Itaaliasse, Garda järve äärde, et seal trenni teha ja juba 8ndal mail alustada Euroopa kontinentaalsarja esimese etapiga. Hoian teid eluga kursis..

Karla

No comments: