Tuesday, April 23, 2013

Comeback Kid

Hei.

Täna kostitati meid vähe rohkema tuulega. Kohati oli viimast isegi kuni 5m/s, mis tähendas, et vahepeal sai isegi veidi kallutada, vinge! Kui nüüd asi väga lihtsalt kokku võtta kahe päeva lõikes, siis oli asi umbes nii, et kui sõit on see lasteraamat, kus tuleb punktid pliiatsiga omavahel ühendada ja siis tuleb kokku nt. mingi looma kujutis, siis eile olin ma kahe aastane laps, kes punase vildikaga üle terve lehekülje suure hurraaga vehkis. Täna olin juba 6-7 aastane laps, kes saab asjaga põhimõtteliselt hakkama, aga vahepeal teeb paar väikest viga.

Aga kui nüüd vähe tõsisemalt asjast rääkida, siis oli eilse pehmelt öeldes huvitava tuule asemel täna vähe loogilisem tuul, millele minagi pihta sain. Teiseks olin täna rohkem mina ise, tegus, asjalik ja otsiv. Eile olin umbes selline nagu enne regatti kirjeldasin - vati sees. Lõpp-produktiks on praegu see, et näete kui vähe on õnneks vaja. Tuleb esimene päev sügavale mutta vajutada, et siis järgmistel päevadel juba 50ndast kohast rõõmu tunda. Tegelikult kui asjast vähe tõsisemas toonis rääkida, siis õnnelik pole ma mitte 50nda koha üle, vaid pigem selle üle, et täna suutsin jälle purjetada, mitte mööda merd kõva mehe kombel käekellaga roolides edasi-tagasi triikida. Kogu asja boonuseks on uskuge või mitte see, et ma murdsin needuse ja pääsesin JUBA 6ndat korda Hyeres-i regatil olles esmakordselt kuldfliiti, haha!

Nüüd läheb võistlus edasi. Negatiivse poole pealt hakkab silma see, et selle regati süsteem ei luba carry-forward race-i, ehk siis minu 50ndat kohta maha visata. Seega on mul üks kehv koht algusest peale olemas ja mind kummitamas. Positiivse külje pealt ootab meid homsest võistluse lõpuni suure tõenäosusega tugev tuul, mis on minu jaoks siin maal jällegi midagi uudset. Meeldiv ja ma juba ootan, et saaks sõita.

Muu eluolu kohta nii palju, et meil siin majas on ukse peal silt, et laupäevadel ja pühapäevadel ei tohi parklas autot hoida, sest seal on turg. Inglise keeles seisab seal, et "Your car will be impounded". Selles ei ole küll midagi erilist, aga mis lause naljakaks teeb on järgmine, seda järgnevates sulgudes seisev "(Your car is stolen by the Police-man)". Seega, oma autot ma sinna ei jäta, sest mul ei ole soovi, et policeman mu auto ära varastaks. Fun fact veel nii palju, et kanafilee kilo maksab poes 25€, vinge värk, peab saia peale üle kolima ja paksuks hakkama... homme lubas puhuda ka, seega pole viga!

Homme juba uued tuuled (vähemalt lubab)
Karla

1 comment:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.