Tuesday, April 2, 2013

Vigade parandus

Hei!

Täna oli teine võistluspäev ja meid tervitas eilsest veidi vaiksem tuul. Esimeses sõidus oli ta ma arvan kuskil 6-7m/s ja teises sõidus pagidega 10m/s. Olgugi, et tegu oli vähe aeglasemini puhuva tuulega, siis minu jaoks nägi sõit välja täpselt sama moodi. Tuul puhus samast kandist, laine oli eilsele väga sarnane ja kui erinevusi välja tuua, siis täna keerutas tuul vähe rohkem, mis tegi asja veel huvitavamaks.

Kuna eile olin viimases sõidus end korduvalt üle kuudi keeranud, siis pidin täna iseendale tõestama, et päris amatöör ikka ei ole. Aeg oli vigade paranduseks ja ma tean kui kergelt siin kirjutades see võib tunduda tulevat, kuid tegelikult nii asjad ikka ei käi. Selles konkurentsis isegi pooleldi hästi sõitmiseks tuleb endast alati 100% välja panna. Minu õnneks olen praegu need protsendid ka omalt poolt välja suutnud käia. Mõlemas sõidus sain hea stardi ja näitasin suurepärast krüssu kiirust. Kui midagi endale ette heita, siis täna olin allatuultes veidi ebakindlam, sest rada oli nii viltu laine suhtes, et asi muutus lamedaks bakstaagiks. See pole aga eriti minu "forte". Õnneks olin selleks ajaks end mõlemas sõidus suurest pundist juba eraldanud ja sain rahulikult omi asju ajada.

Esimeses sõidus olin üleval märgis vist 4, alla märki langesin 6ndaks, kuid teise krüssuga suutsin tõusta tagasi 5ndaks, mis kohaga ka lõpetasin. Teine sõit olin üleval 3, mida hoidsin terve sõidu. Nii kergeltasi tegelikult ei käinud, sest minu ees olevad inimesed vahepeal vahetusid. Hoidsin suhteliselt konservatiivset joont, meelesopis eilse viimase sõidu lollus, mis tähendas, et ei olnud suuri tõuse ega õnneks ka suuri langusi.

Olen rahul, et suutsin eilsed vead parandada ja päeva ilusate resultaatidega õhtusse tuua. Praegu olen üldis kaheksas. Eufooriasse sattumiseks on siiski veel ääretult vara, sest sõita on veel üks päev eelsõite, mis teeb kindaks, mis üldkoha finaalidesse kaasa võtan. Sellele järgneb veel 5 sõite finaale, st. et asi on veel väga toores, isegi mitte medium-rare veel...

Karlutt

1 comment:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.