Wednesday, April 24, 2013

Scheidt - Karla, 1-1.

Hei!

Täna oli esimene kulla sõitude päev. Nii uskumatuna kui see ka ei kõla, siis kohe hommikul ärgates, aknast välja vaadates oli selge, et saame kohe sõita ja ei pea kaldal ootama. Selline asi juhtus vist Hyeresis küll esimest korda mul.

Igal juhul oli tuult piisavalt, kuskil 5m/s ja me suundusime rajale, et lõpuks, pärast pikki aastaid ootamist saada mõõtu võtta comebacki teinud the one and only, 7x maailma meister ja 2x OM-kuld (laseril) Robert Scheidtiga. Ta oli kõik eelsõidud minuga erinevas grupis, seega ei langenud mulle eelsõitudes seda au.

Esimeses sõidus sain küll hea stardi, kuid tuul polnud veel korralikult volli peale keeranud ja ma vist veits struggle-isin õige trimmi leidmisega. Igatahes olin off the line vähe aeglasem kui mõni teine ja minust kössutati umbes nii üle nagu Vince Carter Sydney olümpial üle 2.13 pika prantslase hüppas. Pidin otsima vaba tuult ja minu plaan pöörati pea peale. Üritasin, mis ma üritasin, aga finišisse jõudsin keskpärase 23nda kohaga. Scheidt 1, Karla 0, ta oli ees.

Teiseks sõiduks oli tuult juurde tulnud ja järjekordse hea stardi järel tahtsin veel vabamat tuult leida. Tegin vahelõike paremale ja sealt oli vaade lilleline. Vaatasin enamus grupile ülevalt alla, purjeaknast. Andsin jalgadele valu, tõmbasin keha sirgu ja kallutasin nii, et ei saaks endale pärast öelda, et laisk olen. Üleval olin ees, all olin ees, finišis olin ees. Kohaks viies, Scheidt 1, Karla 1, ta oli taga.

Kui ilm selline on nagu täna, siis võib see Hyeresi värk mulle varsti isegi meeldima hakata. Keskpäevaks oli meeldiv 8m/s tuul, 0 pilve ja soe õhk. Ei tahaks kuskil mujal olla, isegi kui raha eest pakutaks! Loodetavasti ilm näitab oma ilu ka järgmistel päevadel, kokkuvõttes olen roninud vist 34ndaks, eks näis, mis homsest päevast välja pigistada annab.

I'm Out,
Karla

2 comments:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Nora Owen said...

Are you having a very low FICO score, and are desperate for a perfect and urgent fix? I confidently recommend CYBER CREDIT GURU. They cleared all negatives, late payments and collections from my credit report and boosted my FICO score from 505 to 800 excellent score, across all three bureaus within four days. CYBER CREDIT GURU does a very neat and perfect job without leaving any form of trace behind. You can give them a trial today and I bet you will never regret it. Contact: CYBERCREDITGURU (AT) GMAIL DOT COM or phone/text: +1 (650) 239 7249