Saturday, April 6, 2013

What Just Happened?

Hei.

Eile ei olnud mu peas just ülearu palju adekvaatseid mõtteid, seega ei hakanud siia midagi rumalat kokku kirjutama. Ega tegelikult pole ma endiselt eriliselt rahunenud, kuid oleks aeg toimunule näkku vaadata ja saast alla neelata. Läksin eilsele päevale peale mõnusa tundega. Ei kavatsenud "panna" ega midagi sellist, tahtsin viimast päeva tugeva suure pundiga purjetamist nautida ja teadsin, et kui seda nautida suudan, siis tuleb ka hästi välja.

Esimeses eilses sõidus sain järjekordse kehva stardi, kuid rabelesin sealt välja ja sain hästi minema. Kõik tundus juba üpris lilleline ja olin päris veendunud, et üleval märgis olen top 10. Minu arvamus sai kiirelt muudetud kui vasaku serva peale jõudes tuul u. 10-15 kraadi paremale pööras ja kõik, kes minu tagant läbi olid läinud minu eest läbi purjetasid. Olin langenud sügavale pimedusse, kust üritasin, mis ma üritasin, aga rütmi puududes enam välja ei rabelenud. Tasuks õudne 38? koht.

Teises sõidus üritasin lõpetuseks kuldgrupis ka ühe hea stardi saada. Mul oli hea plaan ja selle realiseerides oleks ilmselt ka top 3 olnud. Aga see kord pehmelt öeldes ei läinud nii nagu plaanitud. Sain stardist endiselt mitte maailma kõige paremini minema, sest minu all olnud Buhl oli stardis väga agressiivne. Nüüdseks tean, et tema agressiivsusega läksin ilmselt ka mina kaasa, sest ka minule oli vajutatud valestart! See tähendas, et langesin eilsega veel 10 kohta ja hästi sõidetud kvalifikatsiooniring on kauge kauge minevik.

See regatt lõppes siis 25nda kohaga. Valestardi puududes oleks see vist olnud 17? Olgu nagu on, pole kumbki neist see, mida soovisin siin saavutada. Finaalides ei tulnud ükski sõit seda moodi välja nagu olin mõelnud ja ausalt öeldes ei oska esialgu midagi adekvaatset ka öelda, et miks. Endalgi on peas mõte, et mis just juhtus? Kõik oli nagu hästi ja ühest hetkest oleks kui klõks käinud ja minu käekiri võistlusrajal vahetus minu omast teise aasta optimisti algaja oma vastu. Ei tea, kas põhjusi tuleb otsida vähesest trennist ja koolis käimisest või on need peidus hoopis kuskil mujal, aga see selleks.

Positiivse külje pealt sain ma esimesel kolmel päeval väga head kogemused lisaks suure laine peal sõitmisega, mis mu enda arvates mu üks nõrgemaid külgi on. See kord oli kõik kui pea alaspidi, sest sellega tuli mul välja suurepäraselt, tavalise ilmaga aga mitte üldse. Igal juhul võin endale kinnitada, et suudan ka suure lainega nähtavasti väga hästi sõita, tavalise ilmaga purjetamine loksub varem või hiljem paika nii kui nii.

Nüüd on aeg veidi mõelda, mis siis ikkagi juhtus ja ülehomme kodumaale naasta, et taas üliõpilase elu elada 10 vahepealset päeva. Siis juba uuesti tagasi Hyeres-i, et järgmisel MK-l juba vigade parandust üritada.

Karla

1 comment:

Anonymous said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.