Tuesday, February 21, 2012

Clearwater

Tsau!

Olen nüüdseks juba päeva ja veidi peale tagasi USA-s olnud. Pean tunnistama, et kui Miamisse minnes erilist ärevust ei tundnud, siis sel korral olin väga äksi täis, et tagasi tsiviliseeritud maailma saada. Ei mõtle seda mingit pidi, et Mehhikos halb ja paha oli, kuid ühel hetkel saab küll sellest, et auto kastis on 12 meest ja see on seaduse silmis ok, siiber.

Clearwater, või õigemini Clearwater Beach, on väike saar kesk-Floridas ning veidi ringi vaadanuna tundub see järjekordne Pärnu taoline suvituslinn. Väike ja mõnus, rand on pikk ja lai, inimesed puhkavad ja mõnulevad niisama. Eile oli USA-s ka President's Day, ehk püha. See tähendas, et elu nautivaid inimesi oli rannas päris palju.
Clearwater Beach

Elamisega on meil ka vedanud. Oleme korteris viiekesi. Mina, Charlie (USA), Cy (ISV), Trini (TRI), Pablo (MEX). Ruumi on aga hulgi. Kolm magamistuba, 2 kööki, suur tuba jne. Kuna Cy ja Charlie on parimad sõbrad ja Trini ning Pablo omavahel väga hästi läbi saavad, siis langes minule ääretult range kohustus majutada Master bedroom, mis tähendab, et mul on omaette tuba 2,2m laia voodi, teleka ja oma WC-ga. Ei hakanud poistele vastu vaidlema ja võtan oma mugavusest viimast!

Minu voodi

Võistluseni, mis kõikide ilmaennustuste kohaselt tuleb päris tuuline, on jäänud täna ja veel üks päev, mille kavatsen suures plaanis veeta Mehhiko laagrist taastudes. Tegin endale kohaliku jõusaali membershipi. Kavatsen selle siin viibitud nädala jooksul paar korda sinna jõuda. Mehhikos alustatud jõusaali programmi katki ei taha jätta, et Tallinnas jälle nullist alustada ja igast otsast kange olla. Võistluse ajal on seal samuti hea venitamas käia.

Chillin nüüd edasi,
Karla

1 comment: