Thursday, April 4, 2013

?

Hei.

Mõtlesin umbes 5 minutit tühja peaga, et kuidas tänast päeva pealkirjaks sõnastada ja lihtsalt ei tulnud ühtki head mõtet. Kiirelt kokku võetuna võiks öelda, et valisin (kui selle kohta saab valimine öelda) vale päeva sxxxks päevaks. Fakt, et tänasega läbisime tulemustes 3x rohkem kui eelneva kolme päeva jooksul tähendas, et täna suurepäraselt sõites oli võimalik tõusta väga kõrgele.

Esimene sõit läks kõik justkui plaanitult. Sain stardist küll alternatiivseid viise pidi, kuid siiski hästi minema ja üles märki jõudsin vaata, et isegi kerget ebaõnne tundnuna 9ndana. Samas sattusin nii märki võttes nii ebameeldivasse punti ja purki, et ei leidnud pikka aega allatuules vaba õhku. Andsin oma kätte võidetud edu põhigrupi suhtes ära ja all olin mingi 12. Oma arust oli asi hullem, sest tagant tuldi ikka kõvasti järgi. Sõidu lõpu sõitsin uuesti hästi, finišis olin 11.

Teine sõit sain keskpärase stardi ja purjetasin terve esimese vastutuule otsa teiste tahtmist mööda, mitte enda. Purjetamisterminit kasutades "got pinballed." St. et esimesed parempoolsed tulid viskasid silma, siis paremad vasakpoolsed. Jällegi pidin rabelema vaba tuule pärast ja ei saanud keskenduda tarkadele otsustele ega paadi kiirusele. Nii selles kui ka viimases sõidus, kus start täielikult ebaõnnestus tundsin, et andsin kohe alguses liiga palju ära, et midagi tõsist tulemustes ette võtta. Olin nii teises kui kolmandas terve sõidu tagaajaja rollis ja olgugi, et tulemustes on kohtadeks 19 ja 31, siis kui harrastaja tasemega stardid välja arvata, siis sõitsin ka täna hästi. Kammbäkk oli mõlemas sõidus päris korralik, mis tähendab, et esimeste märkide positsioonidest ma hea meelega kõva häälega ei räägi.

Peale selle, et täna oli kavas kolm sõitu ja see tähendas veelgi suuremat pingutust, siis langes juhuse teel selleks tähtsaks päevaks tuul, millega kõik sõidavad. See tähendas, et lihtsaid võite ei olnud, ainult lihtsad kaotused. Olnuks kas täiesti vaikne tuul või tõesti tugev, siis oleks ehk grupp veidi laiali hajunud ja ka alla arvestust startidega nagu täna minul ka kõrgemasse mängu sekkuda.

Ega muud kui, et homme ootab ees üks tõsine, töine päev. Kohad kohtadeks, kui ma homme õhtul saan blogi kirjutada nii, et suudan iseenda tegevusele tagasi vaadata positiivselt ja rahulolevalt, siis olgu selleks kohaks mistahes. Minu taseme juures peaks rahulolu pakkuv sõit olema ka üpris kõrge resultaadiga, seega, Lets go lets go lets go lets go...

Karla