Thursday, February 11, 2010

I'm Gonna Transform Like Optimus Prime

Nii laulavad loo sõnad mu I-podis kui füüsilist teen.

Õiged sõnad, kui ma nii trennitegemist, just purjetamist pean silmas, jätka, olengi varsti Optimus Prime valmis, purjetamismaailmas! Optimus oli filmis Transformers kõige kõvem vend, nendele, kes ei tea.

Täna oli meil pärast pikka tsüklit ja selle järgset puhkepäeva jälle trennipäev. Merel oli tunne superhea, mingit vaba päeva vahel olekut minu keha küll ei tunnetanud. Ma mõtlen seda ses suhtes, et tunnetus oli hea, puhanud olin küll, see vahe oli.

Vahe oli meil selles täna, et tegemist oli 15 kraadise ilmaga, mis tähendas, et kasutasin esmakordselt siin maal Zhiki Superwarmi. Karm!

Pärast tegin jällegi mõnusa rattatrenni peale ja seejärel nautisime Anne-Mari sünnipäeva, käisime kinos Avatari vaatamas IMAX 3D variandis. Mina käisin seda filmi juba teistkordselt vaatamas, kuid endiselt on see mu jaoks käsitlematult lahe. Külmavärinad käisid mitu mitu korda üle filmi jooksul. See loodus on lihtsalt midagi nii käsitlematut seal, et ei oska kohe mitte midagi peale hakata sellisega. Tahan midagi sellist näha oma silmaga! Väga mõnusalt veedetud õhtu! Koju tulles pakkus Anne veel superhead küpsisetorti, et kõhu ilusti ette punni saaks, muidu on Lauri ainuke, kes oma kõhuga meil siin punnitab!

Homseni
Oel nga tikameie!
Karla

No comments: