Tuesday, February 9, 2010

Tsükli lõpp!!!

Hei!

Täna oli trennist rääkides meil 10-päevase tsükli viimane päev. Nüüdseks on mul koos 82 veetundi, mida on päris suur ports.
Olen sellega ülimalt rahul. Samuti pole mitte ükski neist tundidest olnud lihtsalt merel passimine, vaid kindel enese arendamine ja mõttega võetud iga sekund.

Üldiselt oli täna mul üle pika aja raske päev merel. Ei suutnud end kuidagi panna sellele mode-ile, kuhu Top Gearis tavaliselt Jeremy Clarkson autod paneb: Veojõukontroll maha, kõik kontrollid ja vigurid maha, puhtalt enda peal - Paugutamise mode. Seda ma endas täna ei leidnud, olin merel kuidagi uimane, tuim. Ei leidnud õiget rütmi, magasin maha mõningad situatsioonid, tuule keeramised ja seal oli muudki. Tegelikult oli see lõppkokkuvõttes hea. Sain tunda kaotuskibedust ja pidin enda tegevuskava sügavalt analüüsima. Leidsin kiiresti ka vead üles, parandasin ennast ja suutsin end siiski mingis mahus, ilma, et oleksin siiski käivitunud, leida. Mõnus õppetund!

Pärast merd oli meil poistega juba kindel plaan välja mõeldud. Reinu ja Anne jätsime koju, seadsime sammud sööma - Hootersisse.

See koht ongi tegelikult ka täpselt selline nagu sel pildil paistab. Umbes täpselt selline neiu meid teenindaski. Päris omaette kogemus oli. Väga naljakas.

Õhtu poolikul ootas meid NBA. Käisime Miami Heat-Houston Rockets mängu vaatamas. Algatuseks saime tõenäoliselt piletitega mööda pükse. Maksime 40$ palju odavamate piletite eest. Ostsime mingi musta mehe käest, sest jutu järgi on mängupäeval kassas hunnik maad kallim. Ei tea, kas nii ka on, hokil oli igatahes. Jutu järgi oli maja välja müüdud, kuid sellest oli lõpuks asi siiski kaugel.

Mäng ise oli suheliselt igav. Kodulinn võitis 99-66. Dwayne Wade ei pidanud väga palju tööd rügama. Üks massiivne, akrobaatiline pealtpanek, rohkem temalt erilist ei näinud. Loodan, et teistel oli elamus, mina igatahes mõtlesin välja, et enam Regular Season Game-ile ei kavatse minna, vähemalt mõningad aastakümned mitte. Play-off, see oleks teine lugu.

Õhtul olen pikemalt tšillinud, homme magan kaua ja hakkan filosoofia koduse tööga tegelema. Loodan, et tervet päeva ei võta...

Tuult purjedesse, (või siis libisevat suuska, võta kuidas tahad)
Karla

No comments: