Tuesday, February 16, 2010

Kuum ei murra KONTI

Konteinerit, st.

Täna oli meil konteineri pakkimise päev, eile viisime paadid üle mere Miami Rowing Clubi.

Konteiner oli tellitud kella 12ks, kuid kuna eile oli püha, siis oli ka sadam eile kinni. Ilmselt te juba aimate, et midagi head sellest ei tule.
No igatahes oli seetõttu ka sadamas täna topelt järjekord, mis tähendas, et autojuht ei saanud sealt meie konteinerit kätte, mis omakorda tähendas, et meie 12sest ajast sai kiiresti 5. Viis tundi päikse käes konteineri ootamist, nii, et mitte midagi teha pole on täpselt see, mida purjetajad kõige paremini teha oskavad. Kiletasime Mehuga end kinni ja tegime võidu hüppamise võistlust näiteks. Ma kaotasin. Täpselt nii igav oligi!

Tegelikult oli vahepeal väga viis olla. Rowing Clubis on üks 39 aastat siia karanud kuuba mees, kes oli jalgpallur ja mängis Uni of Miami eest, kuid siis sai carreer ending vigastuse. Tema õpetas meile kõvasti, kuidas jalgpalli visata, ja igasuguseid muid trikke, mis jalgpalliga seonduvad. Väga lahe oli. Isegi visked hakkasid välja tulema.

Ma ei tea, kas see oli ainult jutuks ja mitte, et ma sellest kinni haaraks, kuid hea teada, et see mees, kes oma jutu järgi on treeninud siis omal ajal koos nende meestega, kes ka NFL-is lõpuks mängisid, ütles mulle, et minust saaks hea Wide Reciever. See on see mees, kes kauged söödud kinni püüab ja saab palliga joosta sinna joone taha ja karjuda Touchdown!!!

Ütles, et kui mul soovi oleks, siis saaks ma väga vähese harjutamisega kiiresti ülikooli scolarshipi, et mul on natural talent selle püüdmise peale. Väga viisakas. Kui purjetamisest välja ei tule, siis tean, mida teha. NFL-i keskmine karjääri pikkus ongi ju 4 hooaega.
Loodan, et saite aru, et ma tegelikult jalgpalli mängima ei hakka ja jään oma kettaheite juurde (purjetamine), mitte nagu Margus Hunt.

Igatahes, kont lõpuks saabus ja meie kui töömehed, õppind riistad tegime Hopp-Hopp-1-2-Hopp ja tunni ajaga oligi konteiner tagasi auto peal ja nagu see ärakaranud kuubakas selle autojuhi kohta ütles, kes muide ka kuubast pärit oli: "another cuban with an attitude, who needs those?" saigi rahulikult oma naise juurde minna. Ta oli ilmselt terve päeva seal sadamas järjekorras seisnud ning ta oli nagu filmist. Natukene lihaselisem kuuba põkk, kes sulle iga küsimuse peale hingesoppides tahaks öelda "puta de madre" ja vastu hambaid lajatada. Naljakas oli kuidagi!

Kogu selle päikse käes passimisega, jõudsime pakkimispaika ratastega tegelt juba 11, ja olime 6ni, tekkis selline olek, et mul oli koju jõudes päris paha olla ja külm hakkas kohe. Ma ei tea, kas kerge päikesepiste või mis, aga hea ei olnud.

Käisime laagri lõpetuseks traditsiooniliselt junki söömas, see kord Burger Kingis, normaalne oli. Vaatasin natukene OM-i ja passisin niisama.

Nüüd lähen magama, et homme hommikul õppima hakata. Täna lihtsalt ei jõudnud.


Miami Vice veel 1 päev!!
Karla

No comments: