Friday, February 5, 2010

Mõnuuus



Hei!

Eile ei jaksanud kirjutada.

Täna on meil 5s päev 10 päevases treeningtsüklis. See tähendab, et hommikupoolikul lastakse meil magada. Ärkasin pool 10 ja vee peale lähme 12.

Eile oli maruhea päev. Tegime jällegi 5h. Ilm oli super, tuult oli ka. Tegime rahulikult tehnikat, sõite ja pikka otsa, nii nagu meil juba on tavaks siin.

Sõitu ajaks liitusid meiega USA-kad, kellega eelmine päev selle kokku leppinud olin. Sõna pidajad mehed!
Liitusid siis meiega USA esinumber Clay Johnson, veel 2 siin võistlusel kullas olnud sõitjat ja siis veel mingi paar tükki. Sõidus tegin Clay-le ära küll. Tänase päeva suurim pluss oli see, et suutsin taganttuules marukiire olla. USA-ka blogist olen lugenud, kuidas nad teevad 3-4h-seid taganttuule otsi rootslaste ja inglastega, tundub, et ma saan neile endiselt vastu oma Eestimaiste trenningmeetoditega. Olin kõigist jupp maad kiirem allatuules. Väga meeldiv tunne oli.

Täna teeme jälle nendega koos trenni, et oleks meilgi huvitavam. Täna on vähe lühem trenn ka, u. 3h30min vms.

Eile tegin veel isaga tavalise Key Biscaine-i rattaotsa, ta soovis näha, millega tegu on. Silla peal jäi ta seisma ja hakkas pildistama, see tähendab, et on ikka ilus vaade, nii nagu ma teile eelnevalt siin kirjutan olen.

Täna üritame, rõhutan sõna üritame, minna vaatama NHL hokit. See on mingi 40-50km siit ja Lauri on autoga Fort Lauderdale-is võistlusel, seega ma ei tea kuidas see toimima võiks hakata.


Muidu on kõik super, asjad lähevad paremuse poole. Trennidest on kõvasti kasu ja tunnen, et areng on toimumas.
Stay Classy!
Karla

No comments: