Friday, February 5, 2010

U-S-A


Siin on ikka marumõnus.

Muud nagu ei oskakski algatuseks öelda. Väga mõnus. Hommikul klubisse sõites mõtlesin, et paremaks minna saaks aint siis kui Stina nüüd tagasi tuleks siia.

Tegelikult oli täna kiire ja tegus päev.

Hommik küll mitte, trenn oli meil alles 12. Tegime lühema, 3h-se trenni täna. Väga produktiivne oli kui nii võib öelda. USA-kad olid ka endiselt meiega. Sain keskenduda mõnedele asjadele, mis ma enda jaoks olen välja mõelnud, mida parandada ja lihvida. Asi liigub iga päevaga aina paremuse poole, avastan jälle asju, mille arvelt end paremaks muuta ja kokkuvõttes kiiremaks teha. Arvan, et suudan selle laagriga kõva arenguhüppe teha.

Kaldale tulime, siis oli Toomasel kohe, nii nagu ikka, tuli takkus, et teeme midagi. Natukene suutsin teda ohjeldada, kuid siis võttis ta võimust ja mõtlesime välja, et teemegi oma plaani teoks. Käisime NHL-i mängu vaatamas:
Florida Panthers vs. Calgary Flames
Väga äge oli. Ausalt öeldes ei oleks uskunud, et nii kift on. 2-1 sai kodumeeskond lutti, kuid nägime selle eest isegi kakluse ära. Täie raha eest. Nüüd saabusin õhtupimeduses, tegelt siin läheb pimedaks 6st, seega väga õhtupimeduses koju ja tikun nüüd kangesti magama, sest homsest liigub asi juba tavalises tempos, st. et 10st vee peal juba.

Stay Tuned,
Karla

No comments: