Tuesday, February 2, 2010

Nukker/Super

Nii kahepalgeline mu päev oligi.
Ütlen algatuseks kohe ära, et ei viitsi täna üldse kirjutada, silm on viimased 3-4h lihtsalt juba kinni vajunud. Nii ära väsitasid tänased trennid.



Hommik algas sellega, et olin sunnitud Stina lennujaama ära saatma. Ärge saage valesti aru, saatmise vastu polnud mul midagi, ära mineku vastu seevastu küll. Juba olen temast väga palju puudust tundnud. Pean teistele au andma, kes siin ilma oma kallite inimesteta on. Nii on ju nii palju raskem!



Tegelt ei ole ilmselt väga hullu. Päevad on nii tegemist täis, et ei jäägi aega tavalise elu elamise jaoks. Tänane päev oli näiteks 5h purjetamist ja veidi üle tunni rattasõitu, lõdvestuseks.



Merel oli täna aga super super super. Minu lemmik ilm. Olümpiavõitja Paul Goodisoni treener ütleb, et sellise tuulega olen üks maailma parimaid. See on päris hea kompliment. Igatahes...

Oli tunda ka. Kõik tuli välja, sain tuulele pihta ja tundsin end merel suurepäraselt. Tegelikult oli mul isegi "Moment Of Tao", ehk siis tundsin pikka otsa sõites kuidas mõnus soe tuul puhub läbi paljaste varbavahede. Nii hea oli!



Homseni!
Karla

No comments: