Monday, February 8, 2010

See kiri, mis on kõige peal


(pealkiri siis)

Igatahes...

Mitte ei oska teile enam siia midagi uut ja huvitavat kirjutada.

Täna oli kuidagi imelik ilm. Kraad oli suhteliselt külm, mingi 18-19 äkki ma arvan, kuid samas oli algul ilusti pilvitu ja tuul vaiksema võitu. Mulle väga meeldis. Lõunast tekkisid ka mingid pilved, kuid see selleks.

100% rutiin ka tänase päeva märgiks. 10 Merele, 5h, koju, Skype, Ratas, loeng jne. Õhtu käes ja juba kirjutangi blogi järgmisest päevast!

Täitsa õudne kui kiiresti need päevad siin maal ikka lendavad. Pean tunnistama, et olgugi, et olen siin vist nüüd juba miski kuu kohe kohe olnud, ei tunne endiselt veel mitte mingit vajadust kodumaale naasta. Tean, mis mind seal ees ootab. Külm talv, palju lund, (see mulle tegelikult ääretult meeldib) ja meeletult rahvarohked suusarajad. Merel on hoopis rohkem ruumi!

Kurat, nüüd hakkasin kodule mõtlema. Olgu, kerge sauna ja pärast seda kerge lumes püherdamise teeks küll, aga sellega asi ka lõppeb! Pime, fuhh! Kindlasti mustad autoteed, fuhh! Okei, okei, tegelikult armastan Eestit kogu südamest, aga neid mehi, kes meie autoteed sellisteks mudakollideks teevad, küll mitte!

Olgu, tegelikult juhtus täna midagi uut ja huvitavat küll! Vaatasin, et mis koolis toimub. Sain koheselt ka šoki! Mingisugune filosoofia kursus ja selle õppejõud on täiesti ära pööranud. Mingi 4h iseseisvat tööd iga nädal, see ootab ka mind mu AINSAL vabal päeval, ülehomme, ees. Oejah. Võib-olla pigistan selle kuidagi natukene juba homsesse, kuigi plaan on minna lõpuks ometi NBA mängu vaatama. Ütlen ausalt, et mingit erilist vaimustust isegi pole enam, mõtlen, et võiksime siiski minna, puhtalt teiste pärast. Näevad ka.

Mis veel? Üldiselt tunnen, et olen hetkel meie seltskonnast kõige viksim ja viisakam. Lauri käis Finni Midwintersil võistlemas ja on suhteliselt kutupiilu ja väsinud, tegi täna vaba päeva. Anne võistles Stariga ja on samuti vist väsinud. Mehu on ka kuidagi nukker ja väsinud, seda on vahel ka merel näha. Hea, et füüsiline vastu peab. See tähendab, et olen kodus õiget tööd teinud!

Elulist veel: üldiselt olen nüüd miski 5 päeva ilma Sunblockita elanud siin maal ja tundub, et mu pruunimeeter on põhjas, st. et ma olen saavutanud punkti, kust minu nahk enam pruunimaks minna ei kavatse. Ma küll kavatsen edasi üritada, kuid ei tea, kas tulemust ka annab.


Väga sujuv ja liuglev, ladus jutt ei kukkunud välja, vähemalt sai räägitud, mis värk on.

Homseni,
KMR

No comments: