Wednesday, February 3, 2010

Siit ja sealt


Hei!

Esiteks tegime täna, nagu iga päev trenni.
Oli veidi tugevama poolne tuul isegi. Tegime jälle 5h-se trenni. Mina end selle aja jooksul ülearu hästi ei tundnud, ei teagi miks. Eks päevad pole vennad, vms. Õnneks oli selles trennis siiski palju kasulikku, kõigele lisaks tegi Toomas terve hunniku pilte, kuid neid ei suuda ma mingil põhjusel enda arvutisse saada.

Isegi mitte oma uue tutika Macbook arvutiga, mille ma täna ostsin. Jah, see on 1 tänase päeva sündmustest, et ostsin endale uue arvuti. Väga mõnna on!
Tegelikult, pärast kaldale tulekut sõime, liikusime Miami Beachile aega parajaks tegema, sest kallutatud oli nii palju, et füüsilist trenni ei jaksanud enam mingi ime nipiga teha. Parkisime auto ja läksime jalutama. Ranna peal, kuhu oli üles seatud lava, vaatas meile vastu Rihanna, kes rahulikult proovi tegi.

Loopisime Mehuga ameerika jalgpalli ka ja Toomas ja Lauri käisid ujumas. Läksime tagasi autosse, kuhu oldi sisse muugitud. Aknad küll terved, juhi uks muugitud ja sees käidud. Kõik asjad olid alles: Reinu GPS, Mehu telefon ja rahakott, korteri võtmed. Sõitsime ära, Dadeland mall-i, kus mehu avastas, et rahakotist on raha ja krediitkaardid kadunud. Päris targad ja huvitavad vargad. Midagi muud väga ei oskagi öelda.

Nii palju tänasest päevast, homme jälle...
Karla

No comments: