Saturday, February 13, 2010

Kunst on pededele

Oli vist selline kommuun kusagil orkutis.

Miks selline pealkiri?

Meil on siin see nädalavahetus kunstilaat vms coconut grove-is. See tähendab, et minu tee rattaga klubisse on blokeeritud ning ma pean kusagil aedade ja autode vahel pikeerima, et saada sinna, kuhu mu tee viima mind peaks.

Igatahes, lõpuks ma sinna jõudsin. Saingi ilusti soojaks vändatud! Ilm oli meil ju külm nagu Eestis. Okei, võib-olla mitte päris nii hull, aga 13 kraadi pole just Miami ilm. Kuuled ilmataat! Soojem ilm, KOHE!

Merele minnes oli päris pull vaatepilt, et üks helikopter oli umbes 3 auto parkimiskoha suuruse parve peale maandunud ja mingi kaater oli talle sinna vastu tulnud. Ma ei ole eriti tubli lennunduse huviline, aga arvan, et tänase pagidega kuni 15m/s-ni ulatuva keerutava tuule juures pole selline maandumine väga kerge.

Trenn oli parem kui eile. Nii nagu endale lubasin. Kerge väsimus annab küll juba tunda, nii super fiilingut pole kui mul siin vahepeal oli, enam pilvede kohal ei hõlju ja tunnen, et tegemist on ikkagi trenniga, mitte külmavärinaid tekitava kogemusega. Eks kõigega harjub ja ka kõige mõnusamad asjad muutuvad pikapeale tavaliseks. Tuleb endale meelde tuletada, kui erilised need asjad on millega me tegeleme ja kui õnnelikud me oleme, et meile see võimalus antud on!

Homme viimane trenni päev. Ütlen ausalt, ei lähe enam "viimast võtma" vaid pigem lihtsalt otsima head overall fiilingut ja seda, et kõik tuleks suuremalt jaolt välja. Ei lähe enam mingit kohta lihvima.

Päeva peale käisime shoppamas, veetsime niisama päeva ja õhtul olen jällegi olnud naelutatud teleka ette, et vaadata NBA All-Star weekendit. Milline pettumus! Pealtpaneku võistlus oli täielik Atlanta OM vendade Tõnistete jaoks - Eelmine ja üle-eelmine kord oli palju parem!

NB! Tegelt pole mul kunsti vastu suurt midagi!

Thats Vice City News,
Karla

No comments: