Tuesday, August 2, 2011

Another Day In Paradise


Hei!

Üks päev on jälle õhtusse tiksumas. Tegelikult mul nii õhtu veel polegi, aga merel on käidud, seega võib päeva juba praegu korda läinuks lugeda.
Päris normaalne päev ei olnud. Tavapäraselt olen ma pigem see mees, kes tuleb klubisse, ajab oma asjad ära ja leiab elule uue väljundi. Täna oli hoopis teisiti.

Toomas üritas mind küll saada linna peale jalutama ja aega veetma, sest tuult nii ehk naa polnud. Ma aga ei suutnud end sundida klubist eemal viibima ning tulingi siia, istusin netis, kuulasin muusikat, putitasin paati ja jälgisin inimesi. Lõpuks oli aeg nii kaugel, et kõht oli tühi ning tuli linna lõunale minna ning Toomas sealt peale korjata.

Pärast lõunat oli juba korralik briis ning trenni mõte ei tundunud üldse halb. Mõeldud, tehtud. Merel oli jällegi meeldiv punt, kellega madistada. Täna tegin veidi lühema trenni kui eile, sest tuul oli vaiksem ning hetkel mul kergema briisiga raskusi ei tundu mitte olevat. Esimene sõit olin kusagil keskel, teiseks sõiduks oli tuul vaiksem ning üleval olin umbes 30-45 sekundiga esimene. Selliste tingimustega endas mingeid probleeme ei näinud. Leidsin, et lihtsalt tundide kirja saamiseks pole asjal mõtet ning sõitsin rahulikult kalda poole.

Mis muud öelda oskan kui, et siin on ikka ütlemata mõnus. Kraad näitab küll suhteliselt tagasihoidlikud 20 kraadi, kuid tunne on hoopis soojem. Ei teagi, millest selline asi tuleneb. Ühe positiivse asjana võib veel välja tuua, et tegelikkuses peaks mul vähemalt teoorias ka nüüd kodus nett olema, sest Toomas ostis mulle Vodafone-i netipulga.

Ha!
Karla

No comments: