Friday, August 19, 2011

Tasa ja targu paremuse poole

Hei!

Täna oli järjekordne kiire päev. Sain merel olla törtsu üle nelja tunni, selle ajaga veeretati meile 3 sõitu.

Esimeses neist jäin nii nagu juba tavaks saanud kohe pärast starti tuule auku ning alustasin tagaajamist. Üleval olin jällegi tagant kolmas, kuid edasine hakkas mulle järjest rohkem loogilisemana näima. Enam ei olnud tuule tugevus nii ebaühtlane. Oli lihtsalt väga keerutav tuul ning mõned pagid, tavaline värk. Selle peale suutsin end rabeleda 11ndaks.
Järgmises sõidus sain pole viga stardi ning tegin suhteliselt esmakordselt sel regatil suht-koht hea esimese krüssu. Võtsin ülemise märgi paudiga, kuid jäin veidi paremaga tulnule ette. Tegin 2 karistusringi ning jätkasin 6ndal poosel. Allatuules tõusin 4ndaks ning teise krüssuga juba mugava vahega juhtima. Seda vahet suutsin finishini hoida ning esimene sõiduvõit universiaadilt oligi taskus. Järgmises sõidus olin ma esimese krüssu jooksul igasugustel erinevatel kohtadel. Ühel ajahetkel näis, et olen esimene, järgmisel jällegi, et viimane. Tuul oli lihtsalt nii keerutav. Suutsin suhteliselt okeilt väljakut lugeda ning üles märki jõudsin kusagil 10 sees. Arvaks, et kusagil 8. Tegin hea bakstaagi võites 2 kohta ning ka ülejäänud sõit ei olnud nii lootusetu kui eelnevatel päevadel. Suutsin õiged otsused jõuluvana soki seest välja pigistada ning lõpetasin 5ndana.

Kokku paiknen praegu 8ndal kohal. Vahed on üpris tillukesed arvestades seda kui ebastabiilselt kõik sõitnud on. Tulemustes liikumise võimalused on nii üles kui ka alla rohkem kui võimalikud, seega on homme, viimasel eelsõitude päeval, kõik minu enese kätes. Plaanin täna ilmselt veel mõnele spordialale kaasa elama minna, ilmselt saab õnnelikuks väljavalituks kergeraksu peastaadion, puhtalt selle pärast, et too on lähedal. Tegelikkuses tahaksin minna kaema veepalli, kuid ei raatsi tundi sinna ning teist tagasi kulutada, et sama palju jagu pallimängu näha. Vaatan, võib-olla, et lähen käin enne üldsegi ise ujumas ja mõnulen veidi külmas vees, sest merevesi siin igal juhul ei jahuta!

Olge tublid,
Karla

No comments: