Monday, August 15, 2011

We're trying are best!

Hei!

Täna oli üks ääretult huvitav päev. Minu karjääri jooksul teist sellist meelde ei tule. Nimelt läksin lõuna paiku klubisse, et paat ära mõõta ja tulema tulla. Nägin hoopis, et enamus lähevad vee peale Practice Race-i sõitma ja mis selle juures oluline, oma juppidega! Sattusin ärevusse, et kas tõesti on see lubatud ning üritasin midagi välja uurida. Siis oli kell vast mingi 1?! Mingit normaalset vastust ma igal juhul ei saanud ning see tähendas, et peab ootama kella neljast koosolekut, et seal kõik järgi uurida.

See aga ei tähendanud, et kella 4ni ma lihtsalt istusin ja ootasin. Mina üritasin oma antud juppidega ära mõõta. See oli ütlemata keeruline, sest algul öeldi mulle, et mõõtmine on peatatud kuna keegi ei tea, mis varustust kasutada tohib, siis öeldi, et too oma paat siia ja mõõdame ära. Lõpuks oli asi nii kaugel, et minu paat oli üles pandud ning mõõtmisangaaris, seda mõõtmas aga mitte kedagi. Kui kell oli juba nelja paiku tuli keegi härra ja pani minu paadile peale mõned allkirjad. Paat oligi mõõdetud. Osadel omad jupid, osadel need, mis anti. Mainiks veel ära fakti, et u. 30min enne kui mu paati mõõtma hakati, ilmus teadete tahvlile notice: "Measurement is Cancelled!" Go figure!

Miiting oli väga produktiivne, nii nagu ütles Kreisiraadiost Zoopargi mees. Võtsin isegi veidi sõna ja üritasin võistluse peakorraldajale mikrofoni abil suures saalis seletada, et nad on asjad sassi ajanud. Nimelt eile räägitud lühikesele pinnipikendusele on kerge lahendus. 470 purjetajatel olid pikad pikendused, meil lühikesed. Loogika ütleks, et nad on asjad sassi ajanud ning kui me need omavahel ära vahetame, siis on kõik ok. Seda üritasin ka neile seletada. Vastust ma selle kohta ei saanud, kuid pikenduse ma igal juhul ära vahetasin Singapuri 70 rahvaga. Paat jäi mul igal juhul sinna angaari homset ootama, kus hommik õhtust targem äkki on?!

Nagu te aru saate, siis ei tea mina, mis homme, esimene sõitude päev, saama hakkab. Samuti ei tea midagi ilmselt ka korraldajad, ega mitte keegi teinegi. Ainuke asi, mida ma tean on, et homme kell 10 on start, mis tähendab 5.45 äratust ja seda, et tuult nii ehk naa ei ole. Pole kunagi olnudki! See ei takistanud neil kahte Topi suurust sadamat ehitamast, üks fleet race-i jaoks ja teine team race-i jaoks. Team Race-is on osalejaid 3 riiki. Vinge!

Eks homme ole näha, mis saab...
Karla

2 comments:

Patrick said...

No lugeda on küll huvitav.. :D Mast maha!

anni said...

vähemalt ei ole igav:D