Tuesday, August 9, 2011

Comeback

Mitte see klubi Otepääl!

Täna oli üle mõne aja veidi rahulikum ilm. Mitte, et kallutada poleks saanud, kuid sel polnud nii suurt tähtsust. Tuul oli keerutav ning väga pagiline. Et teile veidi pilti ette joonistada, siis algatuseks oli meil selline sõidu üritus, mis üleval märgis küll katkestati, et 4min enne starti oli veel nii, et parema halsiga oli keeruline üle liini saada. 2min ajal pööras aga nii, et keeruline oli vasakult poolt ühe halsiga kaatri juurde tagasi sõita. Nii me siis peaaegu, et ühe halsiga üles märki sõitsimegi, kus lõpuks ära katkestati.

Esimeses reaalses sõidus sain ma lipu juurest väga hea stardi. Tegin suhteliselt hea krüssu ning olin üleval kusagil 6. Edasi ei teinud ma kahjuks ühtki õiget otsust jäädes viimane krüss veel väga kategooriliselt kahe tuule vahele. Kaotasin lisaks paljudele kohtadele hetkeks ka pea. Ei suutnud uskuda, et teist korda see regatt nii rõvedalt peksa saan. Suutsin endale veel pumpamise eest lipu ka organiseerida, mis lõpetas mu sõidu 26nda kohaga.

Kahe sõidu vahel üritasin end rahustada ning järgi mõelda, mille suhtes eksinud olin. Võtsin selle teise sõitu kaasa ja kasutasin võimalused veidi paremini ära. Pärast head starti, kuid suhteliselt konservatiivset krüssu olin üleval 14. Järgnevate ringide jooksul suutsin peaaegu, et ainsana suures pildis kõik pööramised ja pagid õigesti võtta. Viimasele ringile läksin juba 6ndana. Viimane krüss suutsin end terve aja tuules hoida mil osa rahvast jäi veidi vaikusesse nii nagu mina esimeses sõidus. Tõusin 4ndaks ning hoidsin seda finishini.

26 ja 4 kohad tagavad mulle hetkeseisuga 18nda koha. Seda viimast comebacki oli hädasti vaja, et homsele, viimasele päevale veidi parema seisuga vastu minna ning võib-olla, et veel mõned kohad tõusta suuta. Samuti andis see mulle kõvasti enesekindlust. Tugeva tuulega jään veel päris tippudele vastupidavuse poolest veidi alla, kuid see ei ole eriti suur probleem, mida parandada, vaid aja küsimus.

Homsega kogu lugu,
Karla

No comments: