Saturday, August 6, 2011

Vere maitse: Check!

Hei!

Täna oli päris krutskeid täis päev. Praegu on suhteliselt raske seda postitust kirjutada, sest näpud päris õigesti ei tööta.

Algas asi sellega, et meil oli olenemata poole kolmese stardi kellaajast veel edasilüke ka. St. et esimene start oli kusagil nelja ajal. See omakorda, aga seda, et kaldale jõudsime veidi pärast pool kaheksat.

Tuul oli täna tugev. Võib lukku panna vastuse. Kusagil 10m/s on minu lihtinimese hinnang asjale, pagidega vast isegi rohkem. Esimene sõit sain kaatri juurest (eelistatud pool stardis) hea stardi ning krüssasin Slingsby ja Goodisoniga paremalt poolt. Kõik oli jube ilus, kuid olenemata stardis meie poole eelisest valitses rajal selge vasaku poole võidu tendents ning üles märki jõudsin ma vaatamata väga heale tuule lugemisele mingi 15ndana. Läksin saginas märki sihtides veel vastu märki ning pidin tegema karistusringi. Sellega langesin kusagile 22 poosele, mida terve sõidu ka hoidsin. Pingutasin hambad ristis ja veremaitse suus, et ränkingus üles poole pressida, kuid see ei ole mingi Kieli nädal, kus üleval võid olla 30 ja hea tahtejõu juures suudad ikka finishisse top 10 sõita. Siin pingutavad kõik nii, et ninast veri väljas. Seega, minu superpingutuse vili oli oma koha hoidmine terve sõidu vältel kuni viimaseks taganttuuleks (kolm ringi jällegi) nii surnud olin, et suutsin paadi ümber ajada. Sellega läks hunnik kohti ja närvirakke, finishis 30.

Teine sõit ma enam nii ohmu polnud. Analüüsin ka, voh, erinevalt teistest. Nimelt sel korral startisin olenemata parema halsi eelisest siiski lipu juurest, sest rajal oli see pool eelistatud. Slingsby ja Goody sellest vist aru ei saanud, sest nemad tegid esimese sõidu Deja Vu-d. Minu võit! Üles märki suutsin end veel viimaste jõuraasudega 7ndaks rabeleda, kuid sinna märgi külge mu jõud ka ilmselt jäi. Ülejäänud sõidu pingutasin küll hambad ristis, kuid vaatasin, kuidas krüssus kiiremad mehed nii alt kui pealt mööda sõitsid. Kahju küll, aga thats what you get kui lihastest ja jõust vajaka jääd. Tuleb reaalsusele silma vaadata. Viimaseks ringiks olid Goody ja Slingsby ka juba end sealt samusest välja rabelenud. Esimene tegi super krüssu ning tõusis minu tagant 8ndaks, teine mitte nii super krüssu, kuid suutis mind siiski viimases allatuules edestada. Vähemalt saan öelda, et Slingsby sai must tugeva tuulega viimane allatuul mööda! :D Ha! Finishisse jõudsin 14ndana.

Kokku olen 18, kohtadega 21, 10, 30, 14.

Lähen nüüd puhkama, kell juba pool 10, homme kell 12 start ja lubab korralikku litakat. Kõik paagid ääreni täis ning rohkemgi, loodetavasti viitsib keha veel seda veidi sünteesida ning homseks mulle mingi energia valmis meisterdada, sest praegu seda küll EI OLE!

Cheers,
Karla

No comments: